Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές σε κοσμηματοπωλεία

Μια εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπραταν κλοπές από κοσμηματοπωλεία, κυρίως με τη μέθοδο «ριφιφί», εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Για την αποδόμηση της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες της Κυριακής 14 Απριλίου, συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και στη Σαλαμίνα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 5 μελών της οργάνωσης.



Κασσελάκης: Επισκέφθηκε το ινστιτούτο CSIS στο ταξίδι του στην Ουάσινγκτον

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το Ινστιτούτο CSIS, κατά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του στην Ουάσιγκτον.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ένα οικείο μέρος, καθώς εκεί είχε μία από τις πρώτες επαγγελματικές του εμπειρίες το 2007.



Στους δρόμους οι διανομείς στα Χανιά – Διαμαρτυρία για τον θάνατο συναδέλφου τους

Σε συμμετοχή τους, στο απεργιακό συλλαλητήριο, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, προχώρησαν οι διανομείς της πόλης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο ακόμη ενός συναδέλφου τους.



ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο e-mail αποδήμων: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να είναι εκτεθειμένη και υπόλογη

Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων, ζητώντας την πλήρη διερεύνησή της και ρωτώντας ποιοι άλλοι έγιναν αποδέκτες αυτών των στοιχείων και αν θα διερευνηθούν και οι ευθύνες της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως.



Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη των δικαιούχων

Μεγάλος είναι ο αριθμός των αιτήσεων που έγιναν στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του vouchers.gov.gr.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποια είναι τα ποσά



Καταδικάστηκαν δύο ανήλικοι που λήστεψαν καθηγητή τους έξω από το σχολείο στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης

Αναμορφωτικά μέτρα επιβλήθηκαν σε δύο ανήλικους που είχαν ληστέψει τον περασμένο Νοέμβριο έναν καθηγητή, έξω από λύκειο, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, αρπάζοντας μία χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό και τη βέρα. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείτο ένας ακόμη ανήλικος που όμως απηλλάγη της κατηγορίας.