Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Ερντογάν για συνάντηση με Μητσοτάκη: «Αποτελεί ένα σημαντικό στάδιο στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε σήμερα από την Κωνσταντινούπολη, μετά την προσευχή της Παρασκευής, για τη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 13 Μαΐου τονίζοντας ότι «αποτελεί ένα σημαντικό στάδιο στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας».



ΣΥΡΙΖΑ: Τα δημόσια νοσοκομεία καταρρέουν εξαιτίας της ακραίας υποστελέχωσης

«Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει για τις “γενναίες μεταρρυθμίσεις” της στο ΕΣΥ και τα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία με τον τιμοκατάλογο της ντροπής, τα δημόσια νοσοκομεία καταρρέουν εξαιτίας της ακραίας υποστελέχωσης», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.



Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος αφέθηκε ο 48χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για επίμονη παρακολούθηση της πρώην σύζυγό του

Ο 48χρονος αστυνομικός που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του, επίσης αστυνομικό, επειδή φέρεται ότι την παρακολουθούσε επίμονα μετά τον χωρισμό τους, αφέθηκε ελεύθερος. 



Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Η χώρα μας είναι πολύ πίσω στα προβλήματα της ειδικής αγωγής

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στο 2ο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής όπου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.



Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσες χιλιάδες followers έχασε μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία

Την Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στη διαδικτυακή του εκπομπή «Πρώτη Λέξη» ο Αντώνης Σρόιτερ. Η παρουσιάστρια του MEGA και υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε στον δημιογράφο πόσες χιλιάδες followers έχασε μέσα σε ένα βράδυ στο Instagram.



Συνελήφθη 43χρονος στη Θεσσαλονίκη – Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και την εκβίαζε για να του δώσει χρήματα

Οι Αρχές της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 43χρονου που φέρεται να ξυλοκόπησε την σύζυγό του και στη συνέχεια να την εκβίαζε για να του δώσει χρήματα. 

Ο άντρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για απόπειρα εκβίασης και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη εις βάρος της 37χρονης συζύγου του.