Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Αυγενάκης: «Τριπλή νίκη» η έγκριση αναθεώρησης της ΚΑΠ από το ευρωκοινοβούλιο

Για «τριπλή νίκη» έκανε λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με τη χθεσινή έγκριση αναθεώρησης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) από το Ευρωκοινοβούλιο.



Δολοφονία Λυγγερίδη: «Θα φας 10 χρόνια και θα βγεις “όνομα”» – Νέοι ανατριχιαστικοί διάλογοι μετά το θανατηφόρο χτύπημα

Ανατριχίλα προκαλούν οι διάλογοι μεταξύ του φερόμενου ως φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη και του ανήλικου αδερφού του, 37 ημέρες μετά τα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη που οδήγησαν στον θανατηφόρο τραυματισμό του αστυνομικού.



Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον θάνατο του πατέρα του – «Φρόντισαν κάποιοι να μη βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της κλινικής»

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, αποχαιρετά τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών. Για άλλη μια φορά αφήνει αιχμές για τους χειρισμούς του νοσοκομείου, σημειώνοντας πως «φρόντισαν κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής».



Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» έχουν ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές σε σχέση με το 2023 σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Ανάπτυξης. «Κάτι άλλωστε που αποτελούσε και βασική επιδίωξη του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα» σχολιάζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου.



Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Την εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου, του αδελφού και της μητέρας του για την υπόθεση του πατέρα του βουλευτή, που απεβίωσε σήμερα, ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο Αλέξη Κούγια, το οποίο, σε ανακοίνωση αναφέρει ότι αφού λάβει τον ιατρικό φάκελο θα προχωρήσει σε ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων.

Ειδικότερα, στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:



Διάρρηξη σε μονοκατοικία στον Άγιο Στέφανο: Αφαίρεσαν κοσμήματα και ένα σκοπευτικό πιστόλι με δύο κενούς γεμιστήρες

Άγνωστοι διέρρηξαν τη μονοκατοικία ενός 27χρονου, επί της οδού Καρρά στον Άγιο Στέφανο, και αφαίρεσαν κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας και από χρηματοκιβώτιο, ένα σκοπευτικό πιστόλι μάρκας Glock 17 με δύο κενούς γεμιστήρες.

Οι δράστες, εισέβαλαν στο χώρο παραβιάζοντας τη μπαλκονόπορτα.