Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Θέλετε να εργαστείτε στην Ryanair; Αγοράστε την υποψηφιότητά σας



Στην πρόσληψη αεροσυνοδών και φροντιστών, από την Ελλάδα, για τα αεροσκάφη της αναζητά η Ryanair, μέσω της εταιρείας Crewlink.
Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει, τον Οκτώβριο, «ημέρες καριέρας» σε τρεις πόλεις, αναζητώντας νέους και νέες, που θέλουν να εργαστούν στην ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Crewlink, οι ημέρες καριέρας θα γίνουν στα Χανιά την 1η Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη στις 2 Οκτωβρίου και στην Αθήνα στις 31 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα www.crewlink.ie.

Η εταιρεία, που εδρεύει στη Φραγκφούρτη, αναλαμβάνει την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού της Ryanair. Η διαδικασία της εκπαίδευσης γίνεται στις εγκαταστάσεις της Crewlink.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.crewlink.ie. Η Crewlink, ζητά, από τους υποψηφίους να πληρώσουν μόνοι τους τα έξοδά της εκπαίδευσής τους, που κυμαίνονται από 2.749 εως 3.549 ευρώ, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.

Από τα ποσά αυτά τα 500 ευρώ χαρακτηρίζονται από την Crewlink ως «δικαίωμα εγγραφής», το οποίο πληρώνουν οι υποψήφιοι προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη θέση τους στο πρόγραμμα κατάρτισης και τα οποία δεν επιστρέφονται ακόμη και αν ο υποψήφιος δεν πιάσει δουλειά στην Ryanair, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι εκπαιδευόμενοι θα δεσμευτούν πλήρως για την κατάρτισή τους, ενώ καλύπτουν κόστος που αφορά: Εγχειρίδια, ID επεξεργασίας, ιατρικές εξετάσεις, υλικά.

Επίσης από το σύνολο του ποσού, 700 ευρώ αφορούν το κόστος διαμονής των υποψηφίων στο κέντρο εκπαίδευσης της Crewlink στη Γερμανία. Το υπόλοιπο ποσό των διδάκτρων επιστρέφεται στον εκπαιδευόμενο αν αυτός τελικώς δεν προσληφθεί από την Crewlink προκειμένου να εργαστεί την αεροπορική εταιρεία.