Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Η νέα μόδα λόγω κρίσης: Ανταλλαγή εξοχικών για φθηνές διακοπές



Aνταλλαγές σπιτιών και εξοχικών είναι η νέα μόδα που έφερε η κρίση!

Η Ιωάννα Παπαοικονόμου που μίλησε στην κάμερα του Star έχει κάνει το σπίτι της «διαβατήριο» για διαμονή σε όλο τον κόσμο… Με άλλα λόγια το ανταλλάσσει και έτσι μπορεί να μένει όπου θέλει στον κόσμο δωρεάν!

«Η ιδέα είναι ότι ανταλλάσσω το σπίτι μου και να πηγαίνω σε ένα άλο σπίτι να κάνω διακοπές! Γιατί να πληρώνω τη διαμονή μου όταν μπορώ να την ανταλλάσσω;»

Η νεαρή μητέρα δυο παιδιών, πρώτη Αυγούστου θα υποδεχτεί στο σπίτι της ένα ζευγάρι από το Λος Άντζελες που θα μείνει για τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια εκείνη θα ταξιδέψει οικογενειακώς στην Αμερική μένοντας στο σπίτι του και έχοντας γλιτώσει τα χρήματα της διαμονής...

«Η κοινότητα σου δίνει τη δυνατότητα γρκουπαρίσματος μερικών ανθρώπων. Δηλαδή έχω οικογένεια με παιδιά οπότε θα φιλτράρω αν εκεί που θα πάω μένει οικογένεια με παιδιά ώστε να έχει πχ. παιχνίδια. Έχω περιγράψει σε όσους ενδιαφέρονται τι προσφέρει το σπίτι μου, αν δηλαδή έχει πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, φούρνο, air condition. Ο άλλος δηλαδή ερχόμενος, ξέρει τι θα βρει.» πρόσθεσε η κυρία Παπαοικονόμου.

Να σημειωθεί ότι απαραίτητες προϋποθέσεις για να ανταλλάξετε το σπίτι σας είναι να είναι επιπλωμένο, να υπάρχει μπάνιο και κουζίνα ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στα τετραγωνικά.