Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ντανος



Κορίτσια ακούστε: Ο Ντάνος τώρα και… στην πολιτική!

Πληροφορίες θέλουν το όνομα του νικητή του περσινού "Survivor" να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο του Κ. Αγοραστού στη Μαγνησία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Secret» θεωρείται σχεδόν σίγουρη η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο ψηφοδέλτιο…



Παπαράτσι έπιασε την Δαλάκα με το Ντάνο - Aκολούθησε τσακωμός

Η πρώην παίχτρια του survivor Κατερίνα Δαλάκα μετά το τέλος του παιχνιδιού έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.



Ηλίας Γκότσης: Το μήνυμα του Ντάνου για τον νικητή του εφετινού Survivor!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο τελικός του εφετινού Survivor το βράδυ της Παρασκευής στο Γαλάτσι με τον Ηλία Γκότση να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο!



Όλο το Survivor στο γάμο του Χρανιώτη - Ο Ντάνος παρέδωσε τη νύφη (φωτό + βίντεο)

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η χορεύτρια της καρδιάς του Γεωργία Αβασκαντήρα είναι από χθες ένα παντρεμένο ζευγάρι. Ο ηθοποιός και η νεαρή κοπέλα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη μονή της Αγίας Ξένης στην Τήνο παρουσία των φίλων τους.



Συγκλονίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο…»

Όσοι παρακολουθούν την πορεία του Γιώργου Αγγελόπουλου, θα έχουν εντοπίσει την αγαπημένη «γιαγιά του Instagram», Mαρία Περουλάκη που έγραφε ποιήματα για εκείνον και που τον θαύμαζε πολύ. Δυστυχώς ο Ντάνος, πληροφορήθηκε ότι έφυγε από τη ζωή κι εκείνος πικράθηκε πολύ και κυρίως στενοχωρήθηκε που δεν πρόλαβε να τη γνωρίσει.



Άκης Πετρετζίκης - Ντάνος: Η συνάντηση και η κόντρα τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Άκης Πετρετζίκης συναντήθηκαν στην επιχείρηση του γνωστού σεφ.

Κάπως έτσι βγήκε στην επιφάνεια η «κόντρα» τους που είχε να κάνει με την συνταγή που παρουσιάσε ο πρώην Survivor στην Φαίη Σκορδά και την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.