Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

νησί



Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 4χρονο αγόρι που είχε μεταφερθεί από τη Θάσο

Ένα 4χρονο αγόρι από τη Θάσο που μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ανήμερα το βράδυ των Θεοφανίων.



Το ελληνικό νησί που βρέθηκε το αρχαιότερο ναυάγιο του κόσμου

Βρίσκεται ανάμεσα στην Ύδρα και την Ερμιόνη στον Αργολικό κόλπο και πολλοί είναι εκείνοι που αγνοούν την ύπαρξή αυτού του νησιού αλλά και τη σπουδαιότητά του ανά τους αιώνες.



Φολέγανδρος: Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος

Σήμερα ο 30χρονος οδηγείται ενώπιον του ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία κηδεύτηκε χθες στο Βέλο Κορινθίας σε κλίμα οδύνης, ενώ προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για το έγκλημα στη Φολέγανδρο.



Το απαγορευμένο νησί της Χαβάης που δεν μπορεί να προσεγγίσει κανείς

H Eλίζαμπεθ Σινκλέρ αγόρασε το νησί Niʻihau, το μικρότερο κατοικημένο νησί στη Χαβάη σήμερα, το 1864 για 10.000 δολάρια από το Βασίλειο της Χαβάης.



CNN: Ελληνικό το ομορφότερο νησί στον κόσμο

Τη λίστα με τα δέκα ομορφότερα νησιά παγκοσμίως δημοσίευσε το CNN, στην πρώτη θέση της οποίας φιγουράρει ένα ελληνικό.

Και αν υποπτεύεστε ότι πρόκειται για την Σαντορίνη ή την Κρήτη κάνετε λάθος. Ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή και αυτό δεν είναι άλλο από το νησί όπου αποκαλύφθηκε η Αφροδίτη, δηλαδή η υπέροχη και μοναδική Μήλος.



Ελληνικό νησί μάγεψε τους New York Times

Ένα υπέροχο και ιδιαιτέρως αγαπητό νησί των Κυκλάδων μάγεψε τους συντάκτες των New York Times, οι οποίοι το συμπεριέλαβαν σε ένα ταξιδιωτικό άρθρο αφιερωμένο στα έξι πιο ήσυχα μέρη για διακοπές στην Ευρώπη μακριά από τα πλήθη.