Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

νίκη



Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις αντισυνταγματικότητας από Ελληνική Λύση, Νίκη και Σπαρτιάτες για τον γάμο των ομοφυλόφιλων

Οι ενστάσεις αντισυνταγματικότητας που είχαν κατατεθεί από τα κόμματα «Ελληνική Λύση», «Νίκη» και «Σπαρτιάτες»,  με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλοφίλων, απορρίφθηκαν. 

«Είναι ευπρόσδεκτες οι ενστάσεις αντισυνταγματικότητας που έγιναν από τα τρία κόμματα, όπως και το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία.



Νατσιός για τον γάμο ομοφυλόφιλων: «Η κυβέρνηση επιχειρεί να ξεριζώσει τον θεσμό της οικογένειας»

Ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, χρεώνει στη Νέα Δημοκρατία ότι επιχειρεί να ξεριζώσει τον ιερό θεσμό της οικογένειας. 



Παράσταση από Αντετοκούνμπο που με 49 πόντους οδήγησε στη νίκη τους Μπακς έναντι των Νετς

Μεγαλειώδης παράσταση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που σημείωσε 49 πόντους-κάνοντας ρεκόρ σεζόν- και επισκίασε τον Κέβιν Ντουράντ καθώς οι οικοδεσπότες Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν τους Μπρούκλιν Νετς με 117-114, διατηρώντας τις ελπίδες τους να τερματίσουν πρώτοι στην περιφέρεια της Ανατολής, για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν.



Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον τελικό με ανατροπή επί του Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την ανατροπή απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς και με 2-1 σετ προκρίθηκε στον τελικό του Mubadala World Tennis Championship. Περιμένει τον νικητή του αγώνα Ναδάλ - Κατσάνοφ.



Τζόνσον: Brexit «χωρίς εάν, χωρίς αλλά» - Ηγούμαι κυβέρνησης του λαού

Τη δέσμευση ότι θα εργαστεί νυχθημερόν για να ξεπληρώσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων μετά από την «ιστορική» νίκη του στις εκλογές της Πέμπτης, έδωσε ο Μπόρις Τζόνσον σε ομιλία του ενώπιον υποστηρικτών του κόμματος. Σχηματίζει πλέον αυτοδύναμη κυβέρνηση.



Αυτό είναι το χρηματικό ποσό που κέρδισε ο Τσιτσιπάς

Πέντε ματς, ένα τίτλος, ο κορυφαίος έως τώρα στην καριέρα του, 1,300 πόντοι στο «σακούλι», παγκόσμια αναγνώριση και πολλά χρήματα.