Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

νεκρός



Tροχαίο στα Γιαννιτσά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό – Νεκρός ένας 51χρονος

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (12/4) στην παλαιά Εθνική Οδό Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης όταν ένας 51χρονος σκοτώθηκε μετά από μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε με φορτηγό.



Σοκάρει το βίντεο από το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη με νεκρό τον 27χρονο Νίκο

Ο 27χρονος έχασε τη ζωή του και η 22χρονη συνοδηγός τραυματίστηκε βαριά στο Πόρτο Ράφτη, όταν το αυτοκίνητο τους έφυγε από την πορεία του και χτύπησε σε κολώνες. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 23:00 τη Δευτέρα στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη 511.



Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το STOP στο τροχαίο που ενεπλάκη

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το STOP στην λεωφόρο Δεκελείας και συνέβαλε στον τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος.



Τέσσερις άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε σπίτι στη Βρετανία

Ένας πολίτης ενημέρωσε σήμερα το πρωί (19/1) την αστυνομία να σπεύσει σε ένα σπίτι για να ερευνήσει ένα «σοβαρό περιστατικό».



Νεκρός εντοπίστηκε 80χρονος στο λιμάνι της Καρύστου

Νεκρός εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο λιμάνι της Καρύστου στην Εύβοια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, πρόκειται για 80χρονο άνδρα ο όποιος την ώρα που πήγε να μπει στο βαρκάκι του φαίνεται πως γλίστρησε, χτύπησε στο κεφάλι και έπεσε στο λιμάνι της Καρύστου με αποτέλεσμα να πνιγεί.



Λος Άντζελες: Μία νεκρή και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς την Πρωτοχρονιά

Λίγο μετά την έλευση του νέου έτους, μια γυναίκα έχασε την ζωή της και τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμους στην κομητεία του Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αστυνομικοί του τμήματος του Χόθορν, στη μητροπολιτική περιοχή του Λος Άντζελες ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά για πυροβολισμούς γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα τη Δευτέρα, μετέδωσε το KABC-TV.