Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

νεκροί



Τραγωδία στα Τέμπη: Θα ασκηθούν άλλες πέντε διώξεις

Νέες διώξεις αναμένεται να ασκηθούν που θα αφορούν  σε 4-5 άτομα για την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών. Αυτές θα να είναι  οι τελευταίες. Συνολιά θα καθίσουν στο εδώλιο 40 κατηγορούμενοι.



Τουλάχιστον 60 νεκροί στο Αφγανιστάν σε τρεις εβδομάδες λόγω κακοκαιρίας

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες στο Αφγανιστάν εν μέσω χιονοπτώσεων και βροχοπτώσεων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Διαχείρισης καταστροφών.



Σοκαριστική μαρτυρία επιζώντα από τη τραγωδία στα Τέμπη: «Πήρα ανάσα και κάηκαν τα σωθικά μου»

O Θόδωρος Κατσιούλης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος των Τεμπών.

Ο κ.Κατσιούλης επέζησε και κατάφερε να βγάλει μικρά παιδιά από το τρένο. Μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν πήρε ανάσα ένιωσαν σαν να καίγονται τα σωθικά του.



Ανησυχία στη Λάρισα: Δεν αποσυντίθενται οι σοροί με κορωνοϊό – Οι περιγραφές από τα νεκροταφεία

Ανησυχητική είναι η εικόνα στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας, όπου ξεκίνησε η προσπάθεια εκταφής νεκρών που είχαν δηλωθεί ως θύματα Covid-19 αλλά σταμάτησαν στο ξεκίνημά τους, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν έχει προχωρήσει η αποσύνθεση των σωμάτων.



Μαγδαλιανίδη: «Μέχρι τώρα έχω κάνει περίπου 25 χειρουργεία – Βλέπω εφιάλτες με σώματα να καίγονται»

Η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, η οποία σώθηκε από τη μαζική σφαγή στα Τέμπη, μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε 25 χειρουργεία και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε συνέντευξή της, από τότε ζει με εφιάλτες και αγωνίζεται για να κερδίσει και πάλι την σωματική και την ψυχική της υγεία.



Τέμπη: Συγγενείς θύματος διεκδικούν αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ από την Hellenic Train

Συγγενείς θύματος του εγκλήματος των Τεμπών, κατέθεσαν στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας αγωγή με την οποία διεκδικούν από την Hellenic Train 1 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για τη σύζυγο, τους δυο γιους και την αδελφή του ελεγκτή της επιβατικής αμαξοστοιχίας, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στη μαζική σφαγή.