Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΝΔ



ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο e-mail αποδήμων: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να είναι εκτεθειμένη και υπόλογη

Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων, ζητώντας την πλήρη διερεύνησή της και ρωτώντας ποιοι άλλοι έγιναν αποδέκτες αυτών των στοιχείων και αν θα διερευνηθούν και οι ευθύνες της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως.



Δικαιούται έφεση εντός 15 ημερών ο Μπελέρης – Αν δεν μειωθεί η ποινή θα παραμείνει κρατούμενος

Εκδόθηκε επίσημα η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου της Αλβανίας για την υπόθεση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη, σύμφωνα με την οποία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ καταδικάζεται σε 2 χρόνια φυλακή.

Ο Μπελέρης δικαιούται σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο να καταθέσει έφεση εντός 15 ημερών, ενώ η έφεση θα εκδικαστεί από το ίδιο δικαστήριο.



Φρέντι Μπελέρης: Θα είναι τελικά στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άλλαξε γνώμη και αποφάσισε τελικά να συμπεριλάβει τον Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.



Βορίδης: Οι ψηφοφόροι να κάνουν συνολική στάθμιση της κυβερνητικής πολιτικής

Από την ευρωκάλπη ξεκίνησε η συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, στον τηλεοπτικό σταθμό “Action24”:



Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις ευρωεκλογές

Στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ έλαβε τέλος, καθώς τα πολιτικά καθήκοντα αποτελούν πλέον προτεραιότητα για τον ίδιο.



Ο Ζαγοράκης απαντά στον Κακλαμάνη: «Δεν ανέχομαι να μου λένε για ηθική»

«Δεν θα μπω ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Δεν ανέχομαι να μου λένε για ηθική», είπε σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης απαντώντας στο πρόσφατο καυστικό σχόλιο του Νικήτα Κακλαμάνη.