Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Ν. Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου να αναδειχθεί ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ

«Πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Πώς αξιοποίησε ο κ. Μητσοτάκης το 41% που του έδωσε ο λαός στις εθνικές εκλογές», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό Kontra24, προσδιορίζοντας έτσι το διακύβευμα των Ευρωεκλογών.



Our Ocean Conference - Θ. Σκυλακάκης: Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές και γι αυτές πρέπει να πετύχουμε

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/04, η 9η Διάσκεψη Our Ocean Conference που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



ΔΝΤ: Πρωτογενή πλεονάσματα 2,1% έως το 2029 για την Ελλάδα – Στο μικροσκόπιο υψηλά χρέη και ελλείμματα [πίνακας]

Σε τροχιά πρωτογενών πλεονασμάτων της τάξης του 2,1% από φέτος μέχρι και το 2029 και σταθερά πτωτική πορεία του χρέους της χώρας προβλέπει για την Ελλάδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.



Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές σε κοσμηματοπωλεία

Μια εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπραταν κλοπές από κοσμηματοπωλεία, κυρίως με τη μέθοδο «ριφιφί», εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Για την αποδόμηση της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες της Κυριακής 14 Απριλίου, συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και στη Σαλαμίνα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 5 μελών της οργάνωσης.



Κασσελάκης: Επισκέφθηκε το ινστιτούτο CSIS στο ταξίδι του στην Ουάσινγκτον

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το Ινστιτούτο CSIS, κατά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του στην Ουάσιγκτον.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ένα οικείο μέρος, καθώς εκεί είχε μία από τις πρώτες επαγγελματικές του εμπειρίες το 2007.



Στους δρόμους οι διανομείς στα Χανιά – Διαμαρτυρία για τον θάνατο συναδέλφου τους

Σε συμμετοχή τους, στο απεργιακό συλλαλητήριο, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, προχώρησαν οι διανομείς της πόλης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο ακόμη ενός συναδέλφου τους.