Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Χαρδαλιάς: Με ολιστικές παρεμβάσεις αναβαθμίζουμε την Ανατολική Αττική

Ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά έργα στη χώρα, το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Κορωπίου – Παιανίας (ΚΕΛ Κ-Π), εγκαινιάστηκε σήμερα, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, από τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ Γιώργο Στεργίου και τον διευθύνοντα σύμβουλο Χάρη Σαχίνη.



Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα, κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων επισκέφθηκε τη Βαρβάκειο Αγορά, νωρίτερα το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Συνομίλησε με επαγγελματίες και καταναλωτές και σε δηλώσεις τους επισήμανε ότι «συναντήσαμε με τον δήμαρχο μια άδεια Βαρβάκειο Αγορά. Χθες ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος την Αγορά του Ρέντη, μας περιέγραψε πόσο καλά τα πάει με την ακρίβεια».



ΑΑΔΕ: Σε ψηφιακή παρακολούθηση η διακίνηση αγαθών για την αποτροπή της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου

Σε δημόσια διαβούλευση θέτει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων το προσχέδιο της απόφασης, για την εκκίνηση και λειτουργία της ψηφιακής παρακολούθησης διακίνησης αγαθών και τον ορισμό του μορφοτύπου του ηλεκτρονικού δελτίου αποστολής.



Σκρέκας: Στα περσινά επίπεδα και χαμηλότερα οι τιμές στα τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι

Για τις τιμές των προϊόντων του πασχαλινού τραπεζιού μίλησε το πρωί της Τρίτης 23/4 ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, τονίζοντας πως θα είναι στα ίδια επίπεδα αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι.



Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες με έναν νεκρό

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23/04) στην περιοχή της Μαυροθάλασσας στις Σέρρες.

Περίπου στις 08:30 το πρωί δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιβήρων- Μαυροθάλασσας.



ΥΠΕΞ: Αδιάκριτη καταγραφή με καταγγελίες από ΜΚΟ η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ανακοίνωση σχετικά με έκθεση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, εξέδωσε το αντίστοιχο ελληνικό υπουργείο, στην οποία τονίζεται, μεταξύ άλλων, πως πρόκειται για μία αδιάκριτη καταγραφή από καταγγελίες ΜΚΟ, για τις οποίες δεν πραγματοποιείται ανεξάρτητος έλεγχος, χωρίς μάλιστα να έχει ζητηθεί η άποψη της ελληνικής πολιτείας.