Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μωρό



Άγριο έγκλημα στη Βρετανία: Σκότωσε τον 6 μηνών γιο του χτυπώντας του το κεφάλι

Σε 15 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ένας πατέρας ο οποίος σκότωσε τον έξι μηνών γιο του ταρακουνώντας τον μέχρι θανάτου.



Φρίκη στις ΗΠΑ: Μπέιμπι σίτερ 12 ετών ξυλοκόπησε με ζώνη 3χρονο

Ένα περιστατικό που προκαλεί φρίκη συνέβη στις 29 Νοεμβρίου στην Ιντιάνα των ΗΠΑ όπου ένα τρίχρονο αγοράκι βρίσκεται στο νοσοκομείο παλεύοντας για τη ζωή του, αφού φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 12χρονο που εκτελούσε χρέη μπέιμπι σίτερ.



Μπαλατσινού: Δείτε την πρώτη ανάρτηση της μετά τον ερχομό του μωρού της

Τα φετινά Χριστούγεννα θα μείνουν σίγουρα αξέχαστα στη ζωής τους, καθώς ο ερχομός του μωρούς τους, ήρθε και ολοκλήρωσε την προσωπική τους ευτυχία.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλας απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι, κάτι το οποίο ανακοίνωσαν και δημοσίως.



Κικίλιας: Το συγκινητικό μήνυμα και η φωτογραφία με τη Τζένη Μπαλατσινού για τη γέννηση του γιου του

Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ανήμερα των Χριστουγέννων ένα αγοράκι φέρνοντας χαρά και ευτυχία στον Βασίλη Κικίλια και την οικογένειά τους 

Με μια τρυφερή φωτογραφία του χεριού του να ακουμπά το χέρι της συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού, ο Βασίλης Κικίλιας, έγραψε με συγκίνηση στο προφίλ του στο instagram για τη γέννηση του γιου του!



Εύβοια: Βρήκαν πνιγμένο το μωράκι τους μέσα στα νερά που μπήκαν σπίτι

Συγκλονίζει η είδηση του πνιγμένου βρέφους στην Εύβοια από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 4 νεκρούς.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η οικογένεια είχε πάει στα Πολιτικά Ευβοίας για διακοπές. Το σπίτι που έμεναν πλημμύρισε όπως και ολόκληρη η περιοχή.



Χαλκίδα: Πήγαν να γράψουν σε άλλη γυναίκα μωρό που γέννησε 15χρονη

Απίθανη ιστορία με την εγγραφή νεογέννητου μωρού, που έφερε στον κόσμο ανήλικη Ρομά, σε άλλη γυναίκα, αποκαλύφθηκε την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και επενέβη η Αστυνομία.