Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

μοναχο



Μόναχο: Επιστρέφουν οι Έλληνες που έμεναν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο λόγω χιονόπτωσης

Τελειώνει σιγά σιγά η ταλαιπωρία των εκατοντάδων Ελλήνων που είχαν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Πτήση της Aegean για Αθήνα που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 08.40, αναμένεται να απογειωθεί σε λίγο, προκαλώντας αίσθημα ανακούφισης σε δεκάδες ταλαιπωρημένους συμπατριώτες μας.



Ο ομογενής που ενόχλησε τον Κοτζιά στο Μόναχο απαντά: «Είμαι Έλληνας Μακεδόνας, ούτε χουντικός, ούτε χρυσαυγίτης»

«Δεν είμαι ούτε χουντικός, ούτε χρυσαυγίτης. Είμαι Έλληνας Μακεδόνας που απλά έθεσα μια ερώτηση στον κ. Κοτζιά ο οποίος αντί να απαντήσει άρχισε να βρίζει». Αυτά είναι τα λόγια του Γιάννη Γκέκα ο οποίος έθεσε μια «σκληρή», για τα δεδομένα του πρώην υπουργού, ερώτηση στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Μόναχο. 

 

Τσίπρας στο Μόναχο: "Εγώ και ο Ζάεφ γράψαμε ιστορία"

Από το βήμα της σημαντικότερης διεθνούς διάσκεψης για θέματα παγκόσμιας και περιφερειακής σταθερότητας και ασφάλειας, η οποία και διεξάγεται από τη δεκαετία του '60, ο Έλληνας πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «η ενίσχυση της εθνικής ρητορείας και του εθνικισμού ως απάντηση σε παγκόσμιες και περιφερειακές προκλήσεις, είναι σαν να σπρώχνουμε τον τροχό της ιστορίας προς τα πίσω.



Η 11χρονη Καίτη Μαντζαρίδη έπιασε το σταυρό τα Θεοφάνια στο Μόναχο - Δείτε ΦΩΤΟ

Φόρεσε την ειδική καταδυτική στολή για να αντέξει τις χαμηλές θερμοκρασίες και βούτηξε στα παγωμένα νερά του ποταμού Ίζαρ στο Μόναχο. Η 11χρονη Καίτη Μαντζαρίδη ήταν αυτή που φέτος ανέσυρε το σταυρό τα Θεοφάνια – για πρώτη φορά βγήκε στην επιφάνεια από τα χέρια μιας κοπέλας. Μαζί της βούτηξαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα δύο της αδέρφια, ο 18χρονος Αλέξανδρος και ο 19χρονος Γιώργος.



Μία γυναίκα νεκρή από επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο

Ένας άνδρας επιτέθηκε πριν από λίγη ώρα με μαχαίρι σε δύο γυναίκες και έναν άνδρα στο κέντρο του Μονάχου.

Η μία γυναίκα ηλικίας 25 ετών, εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, ενώ η δεύτερη νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

Ο δράστης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, δεν έχει συλληφθεί ακόμη, θεωρείται ωστόσο ότι είναι ελαφρά τραυματισμένος.