Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μείωση



ΥΠΑΝ: Στο 95% των προϊόντων στο «Kαλάθι του Nοικοκυριού», οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές

Στο 95% των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο «Kαλάθι του Nοικοκυριού», οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές την 12η εβδομάδα εφαρμογής της πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης (18/1/202 -24/1/2023), με βάση τους νέους τιμοκαταλόγους που γνωστοποίησαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ.



Διαβήτης: Αυτό το φρούτο μειώνει το σάκχαρο στο αίμα

Τα άτομα με προδιαβήτη έχουν επίπεδα σακχάρου στο αίμα υψηλότερα από το φυσιολογικό, αλλά δεν είναι αρκετά υψηλά ακόμα για να διαγνωστούν ως διαβητικοί. Δώστε έμφαση στο “ακόμα”.


Ανακοινώθηκε μείωση ΦΠΑ στα εισιτήρια αγώνων με... κλειστά γήπεδα!

Στη μείωση της φορολογίας των εισιτηρίων στους αθλητικούς χώρους τουλάχιστον για ένα χρόνο προχωρά η κυβέρνηση σύμφωνα με όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών.



Από αύριο Δευτέρα η μείωση στο ενιαίο εισιτήριο- Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις κάρτες

Με τις νέες, τιμές θα πωλούνται από αύριο Δευτέρα, 1η Ιουνίου, τα εισιτήρια και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω της μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ στο 13% στις μεταφορές για το διάστημα από την 1η Ιουνίου έως και 31η Οκτωβρίου.



ΕΛΣΤΑΤ: Νέα πτώση της ανεργίας τον Οκτώβριο

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το σύνολο των απασχολουμένων, κατά τον Οκτώβριο του 2019, εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.926.163 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 780.913 άτομα ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.210.319 άτομα.



Σταϊκούρας: Έρχεται νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μειωθεί περαιτέρω ο ΕΝΦΙΑ, μετά τον Μάιο του 2020, άφησε ο υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.