Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

μεγαρο



Θρυλικά σάουντρακ του Τζον Ουίλιαμς στο Μέγαρο

Λίγο πριν ξεκινήσει η Ιαπωνική εβδομάδα, μουσικά αποσπάσματα του κορυφαίου κινηματογραφικού συνθέτη Τζον Ουίλιαμς από τις ταινίες «Ε.Τ. ο Εξωγήινος», «Τζουράσικ Παρκ», «Χάρι Πότερ», «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου», «Η επιστροφή των Τζεντάι» και «Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται» θα παρουσιαστούν στο Μέγαρο Μουσικής.



Tα μπαλέτα του Μόντε Κάρλο στο Μέγαρο -Αποδομούν τη Σταχτοπούτα

Η περίφημη χορευτική ομάδα του Πριγκιπάτου του Μονακό, μια από τις σημαντικότερες και πλέον καταξιωμένες ομάδες χορού παγκοσμίως, ερχεται στο Μέγαρο και αλλάζει όσο ξέραμε για τη Σταχτοπούτα.



Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στο Μέγαρο - Όπως το έστησε ο ίδιος, πριν «φύγει»

Πριν ένα περίπου χρόνο, ο Μάνος Ελευθερίου με τον Γιώργο Ανδρέου, έστηνε μία διαφορετική παράσταση για το έργο του.



«Μαθήματα Πολέμου» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η πρωτότυπη, δραματοποιημένη απόδοση της Ιστορίας του Θουκυδίδη «Μαθήματα Πολέμου» που παρουσιάστηκε την περασμένη σεζόν σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη επέστρεψε στο Υποσκήνιο Β΄ της Αίθουσας Α.



Μέγαρο Τσίλερ-Λοβέρδου: Ένα αρχιτεκτονικό στολίδι ανοίγει για το κοινό

Σε λίγους μήνες, τον Φεβρουάριο του 2019, ο χώρος του μεγάρου Τσίλερ-Λοβέρδου στην οδό Μαυρομιχάλη 6, χωρίς λινάτσες και σκαλωσιές, θα μετατραπεί σε επισκέψιμο για το κοινό χώρο. Κομψότητα και μεγαλοπρέπεια είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τον εσωτερικό του χώρο παρά την εγκατάλειψή του για δεκαετίες αλλά και τις καταστροφικές συνέπειες από την πυρκαγιά που υπέστη  τη δεκαετία του ’80.



Η εμφάνιση της Μπαζιάνα στο Προεδρικό Μέγαρο

Επίσημο δείπνο προς τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ινδίας,Ραμ Ναθ Κοβίντ, παρατέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο όπου έλαμψε η Μπέτυ Μπαζιάνα.

Για τη βραδιά η σύντροφος του πρωθυπουργού επέλεξε ένα κρεμ κοκτέιλ φόρεμα με λεπτομέρειες δαντέλας στα μανίκια. Τα μαλλιά της ήταν ανάλαφρες μπούκλες και για την περίσταση προτίμησε κόκκινο κραγιόν.