Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Spoiler - "Βομβα" - "Τέλος ο Ντάνος από το Survivor! Εχασε από τον Βασάλο και φεύγει"



Ένα από τα τελευταία αγωνίσματα ασυλίας θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και οι δύο παίκτες που θα καταφέρουν να την εξασφαλίσουν θα περάσουν απευθείας στο μεγάλο ημιτελικό.

Στο twitter επικρατεί το ακαταλόγιστο με πολλούς να αναφέρουν πως έχουν εσωτερικές πληροφορίες για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Μια απίστευτη διαρροή στα social media - και κυρίως στο Twitter -, έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, και αναφέρει ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποχώρησε από το παιχνίδι!

Χρήστες του κοινωνικού δικτύου υποστηρίζουν ότι έχουν «εσωτερική πληροφόρηση» και πως ο Ντάνος δεν ήταν τελικά πρώτος στη σχετική κατάταξη της 24ωρης ψηφοφορίας, με αποτέλεσμα «να αποχωρήσει» και μεγάλο φαβορί πια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης να είναι ο Μάριος!

Όπως είναι φυσικό, καθώς το… κύμα αγάπης προς το πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι κάτι παραπάνω από τεράστιο, έχει σημάνει «συναγερμός» στους υποστηρικτές του, οι οποίοι και αναρωτιούνται τι συμβαίνει και αν ισχύουν πράγματι οι παραπάνω διαρροές.

Ωστόσο, όλα δείχνουν, πως τα παραπάνω δεν είναι παρά… τρολ πληροφορίες και τίποτα παραπάνω.

Άλλωστε, όλες οι διαρροές που καταφθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, αναφέρουν ότι στον ημιτελικό έχουν περάσει ο Ντάνος, ο Μάριος και ο Βασάλος και το «παιχνίδι» πλέον παίζεται ανάμεσα σε Σπαλιάρα και Αναγνωστόπουλο.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι ισχύει και όλα τα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ημέρες!