Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Οι Τούρκοι ήρθαν με «σκονάκι» στον χτεσινό αγώνα



Tα κριτήρια των Ελλήνων «Survivor» με τα οποία επέλεξαν τους Τούρκους αντιπάλους του, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν αστεία. «Τέλοσπάντων παιδιά, πάμε και θα δούμε», είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Στα μάτια των «Διάσημων» και «Μαχητών» η τουρκική ομάδα απαρτιζόταν από τον «κοκκινοτρίχη κοντό», τον «γκριζομάλλη», το «παιδί με τη γκρι τη μπλούζα με το κόκκινο μαγιό», τον «γορίλα». «Τον ''γορίλα'' θα τον πάρω εγώ», είπε ο Ντάνος ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης επέλεξε τον αντίπαλο του βάσει μαλλιών. «Θα πάρω τον γκριζομάλλη επειδή είμαι γκριζομάλλης και εγώ», είπε ο ηθοποιός.

Μπορεί οι Έλληνες παίκτες του Survivor να κινήθηκαν στα «τυφλά», αλλά δεν φάνηκε να ισχύει το ίδιο για τους Τούρκους αντιπάλους τους. Απόδειξη ότι μετά τον πρώτο αγώνα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Τούρκος ηθοποιός Furkan Kizilay, είπε στους συμπαίκτες του:  «Και καλά αυτός ήταν ο πιο γρήγορος ανάμεσα τους».

Μάλιστα αφού αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης οι Τούρκοι σχολίασαν και πάλι σημειώνοντας «Νομίζω ότι αυτός είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης».