Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Survivor : Δείτε ποιοι κερδίζουν την ασυλία και ποιοι είναι οι προτεινόμενοι (φωτό, βίντεο)


Πρώτα από όλα θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Η είδηση που θα διαβάσετε στο Athensmagazine.gr για την διαρροή που αφορά στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας είναι καρατσεκαρισμένη 99% από δύο εξαιρετικά ισχυρές πηγές! Στο άρθρο που παρακάτω θα διαβάσετε με βάση το σπόιλερ δύο ρεπορτάζ! Ένα ποιος κερδίζει το σημερινό αγώνισμα ασυλίας και δύο ποιοι είναι προτεινόμενοι!
 
Πάμε τώρα και εδώ είναι η έκπληξη να σας δώσουμε το δεύτερο ρεπορτάζ! Ποιοι είναι οι προτεινόμενοι από τους διάσημους και εδώ σας έχουμε μια έκπληξη πρώτου μεγέθους!
 
Survivor - Δείτε πρώτοι το αποψινό αγώνισμα! Η πρώτη νίκη πάει στους... (Video)
 

Όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μας, αυτή την φορά δεν θα είναι τρεις ή τέσσερις οι υποψήφιοι αλλά… ΔΥΟ!!! Καλά ακούσατε… Και αυτοί που θα βγουν προτεινόμενοι είναι … ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης! Το γιατί θα βγουν δύο υποψήφιοι και όχι τρεις, μένει μόνο να το δούμε το βράδυ! Η πληροφορία αυτή, είναι από την πιο έγκυρη πηγή που υπάρχει και δεν παίρνει περιθώριο για καμία διάψευση!

 

 

Μία ακόμα μεγάλη αλλαγή που σας αποκαλύπτουμε, είναι η εξής: Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας, σήμερα θα έχουμε μία μεγάλη ανατροπή καθώς υποψήφιοι θα βγουν 2 παίκτες και όχι 3 που έχουμε συνηθίσει…

 

Όπως αποκαλύψαμε, προτεινόμενοι θα είναι ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης. Γιατί όμως 2 και όχι 3;

Η απάντηση είναι απλή… Οι παίκτες που έχουν απομείνει σε κάθε ομάδα είναι 5! Οι ατομικές ασυλίες είναι 2, οι οποίοι βγάζουν από έναν προτεινόμενο ο καθένας και βγαίνει άλλος ένας προτεινόμενος από την κάλπη, κάτι που τώρα, επειδή είναι λίγοι βγαίνει ακριβώς.

Άρα δύο είναι τα τινά… Ή θα κερδίσει ένας την ατομική ασυλία και όχι 2 ως συνήθως, κάτι που είναι το πιο πιθανό όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες του athensmagazine.gr ή δεν θα υπάρξει ψηφοφορία από την κάλπη, κάτι που δεν είναι πιθανό! Πολύ λογική ανατροπή, γιατί οι παίκτες λιγόστεψαν και δεν βγαίνει αλλιώς!

Το μόνο που δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ακόμα με βεβαιότητα, είναι το σκορ του αγωνίσματος, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να το επιβεβαιώσουμε και να επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ!