Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ψάχνουν για τον αντικαταστάτη στο Star Academy



Το Ε βολιδοσκοπεί τον Τάκη Ζαχαράτο για ναμπει στο «Star Academy» στη θέση της Χρύσας Ρώπα.

Η Χρύσα Ρώπα φεύγει, ο Τάκης Ζαχαράτος έρχεται; Τη δεύτερη εβδομάδα των μαθημάτων της μουσικής ακαδημίας διανύουν οι 16 μαθητές του «Star Academy» στο E, κι όμως από το σπίτι και από τα lives της Παρασκευής λείπει η καθηγήτρια υποκριτικής.

Αν και έχουμε δει τους δασκάλους φωνητικής, γυμναστικής, χορού, αλλά και τη διευθύντρια της σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη, που εκτελεί και χρέη ψυχολόγου, καθώς αρκετά παιδιά αντιμετωπίζουν προσωπικά προβλήματα, μεταξύ αυτών και απώλεια κοντινών προσώπων, η Χρύσα Ρώπα είναι άφαντη!

Η ηθοποιός, πάντως, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εμφανίστηκε ως θερμή οπαδός του reality, γιατί το είχε παρακολουθήσει όταν διέμενε στο Παρίσι, ενώ φαινόταν να έχει την ίδια φιλοσοφία με την Αννα Βίσση περί δωρεάν μουσικής και υποκριτικής εκπαίδευσης και εξέλιξης.

Πρόβλημα υγείας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας που την είχε αναγκάσει να ακυρώσει τις θεατρικές εμφανίσεις της στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου.

Βέβαια, φήμες θέλουν την ηθοποιό να μην έχει επικοινωνήσει καθόλου με το κανάλι κι αυτό θολώνει τα πράγματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Κατερίνα Γκαγκάκη να ψάχνει για άλλον καθηγητή υποκριτικής, και μάλιστα λέγεται πως βολιδοσκοπεί τον Τάκη Ζαχαράτο, με τον οποίο ήταν κριτές στο «Your face sounds familiar» του ΑΝΤ1.

Επίσης, η διευθύντρια της τηλεσχολής δήλωσε πως ντράπηκε όταν ο Νίκος Καρβέλας πέταξε την τσίχλα που μασούσε σε μια παίκτρια, τη Φαίη, ως ένδειξης χαράς και ότι έπρεπε εκείνη τη στιγμή να σηκωθεί από τη θέση της και να φύγει.

Οσο για την τηλεθέαση; Το reality είναι «καταδικασμένο», καθώς προβάλλεται απέναντι από τον... τυφώνα «Survivor», με τις καθημερινές να πιάνει από 1% έως 3%, ωστόσο το live της Παρασκευής έχει θεαματικότητα από 10% έως 15%.