Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μαμα



Απίστευτη ιστορία! Αυτή η μάνα πίστευε ότι η κόρη της είναι νεκρή ... μέχρι που τη βρήκε ζωντανή σε πάρτι

Κι όμως αυτή η ιστορία όσο απίστευτη και αν ακούγεται είναι αληθινή!

Η ηλικίας 31 ετών, Λουζάιντα Κουέβας, είχε πάει στο πάρτι γενεθλίων της κόρης μιας φίλης της, όταν παρατήρησε ένα κοριτσάκι με μαύρα μαλλιά, το πρόσωπο του οποίου της φάνηκε εξαιρετικά οικείο.



Η βουλευτής Νίκη Κεραμέως έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκη Κεραμέως, πριν λίγες ημέρες, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η βουλευτής και ο σύζυγός της, Δημήτρης Λουκάς, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ήδη βρίσκονται με τον μπέμπη τους στο σπίτι. 



Μάνα, μανούλα, μαμά, χρόνια σου πολλά!

Η μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά όπως την προσφωνεί ο καθένας, είναι το Α-Ω στη ζωή του ανθρώπου. Ως μάνα μπορεί να χαρακτηριστεί η κάθε γυναίκα σ' αυτόν τον κόσμο, που προστατεύει και φυλάει το παιδί της κάτι παραπάνω σαν κόρη οφθαλμού.



Το καθηλωτικό μήνυμα μιας μαμάς που απέδρασε από τον εφιάλτη της ενδοοικογενειακής βίας

Πώς είναι να ζεις καθημερινά έναν εφιάλτη, από τον οποίο εύχεσαι να ξεφύγεις;... Πώς μπορείς να βρεις τη δύναμη να δραπετεύσεις από αυτόν και να τον αφήσεις στο παρελθόν; Αυτή η μαμά μοιράζεται την ιστορία της, δίνει κουράγιο σε όσες γυναίκες δεν έχουν βρει ακόμα τη δύναμη να κάνουν το μεγάλο βήμα και μας καθηλώνει με τα λόγια της...



Το Μωρό της γεννήθηκε μόλις 340 Γραμμάρια όταν το Κράτησε στην Αγκαλιά της για Πρώτη Φορά

Όταν η Άντζελα και ο Μάικλ Μπάκερ ανακάλυψαν ότι περίμεναν ένα κοριτσάκι, ήταν πέρα από ενθουσιασμένοι. Η σκέψη να μεγαλώσουν ένα παιδί μαζί, ήταν κάτι που πάντα ονειρευόντουσαν.

Δυστυχώς, το όνειρο αυτό άρχισε να σβήνει όταν η Άντζελα γέννησε 15 εβδομάδες νωρίτερα. Οι πιθανότητες να επιβιώσει το κοριτσάκι της, ήταν ελάχιστες.



Μαμά κάνει το ομορφότερο δώρο σε κοριτσάκια με καρκίνο

Κάποιοι άλλοι αναγνωρίζουν ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου, αντιλαμβάνονται ποιοι θα έπρεπε να είναι το κέντρο του κόσμου και κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Η Holly Christensen, μητέρα τριών παιδιών και πρώην νοσοκόμα σε ογκολογική κλινική, πλέκει περούκες… πριγκιπικές για τα κορίτσια που έχασαν τα μαλλιά τους, παλεύοντας με τον καρκίνο.