Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

λυκειο



Συναγερμός στη Γαλλία: Πιθανή ομηρία σε λύκειο στην πόλη Μυλούζ

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε η Γαλλική αστυνομία για τοποθέτηση βόμβας σε λύκειο στην πόλη Mulhouse.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και πιθανή ομηρία καθώς η αστυνομία δέχτηκε τρία τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού και παρουσία ένοπλων ανδρών.



Μπαμπινιώτης: Υπάρχουν παιδιά Γυμνασίου που δεν ξέρουν να διαβάσουν

Τα στοιχεία της έκθεσης σοκ της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από την οποία προκύπτει ότι οι μισοί μαθητές των Λυκείων έχουν αυξημένη πιθανότητα να είναι λειτουργικά αναλφάβητοι σχολίασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο ομότ



Αυτές είναι οι αλλαγές στη Γ’ Λυκείου: Αυξάνεται η ύλη και οι διδακτικές ώρες

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) δημοσιοποίησε σήμερα, Παρασκευή, την πρότασή του προς το υπουργείο Παιδείας για τα προγράμματα σπουδών της νέας Γ’ λυκείου, η οποία, σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, θα έχει τέσσερις Ομάδες Προσανατολισμού με κοινό εξεταζόμενο μάθημα σε όλες τα Νέα Ελληνικά, και τρία εξεταζόμενα μαθήματα σε κάθε Ομάδα (εκ των: Αρχαία Ελληνικά, Ιστορί



Απίστευτο! Έκλεισαν το Γυμνάσιο και το Λύκειο Μεθώνης λόγω έλλειψης καθηγητών!

Σε κλείσιμο του Γυμνασίου και του Λυκείου Μεθώνης προχώρησαν από σήμερα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου και Γυμνασίου Μεθώνης, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη καθηγητών στα Σχολεία της Μεθώνης.



Με 9,5 και από τα μη εξεταζόμενα μαθήματα ο βαθμός απόλυσης της Γ΄ λυκείου

Χαμηλώνει ο πήχυς προαγωγής και απόλυσης των μαθητών Λυκείου. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» το υπουργείο Παιδείας έκανε δεκτή την τροπολογία που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων του Σώματος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αθ. Μιχελής.



ΣτΕ:Αντισυνταγματικές οι αλλαγές στα θρησκευτικά και στα Λύκεια

Αντισυνταγματικός και αντίθετος στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο νέος τρόπος διδασκαλίας των θρησκευτικών στα λύκεια της χώρας.