Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

λάδι



Καλαμαράκια: Πόσες θερμίδες, λίπη και πρωτεΐνες παρέχουν – Tα οφέλη τους για την υγεία μας

Τα καλαμαράκια ένα από τα πιο δημοφιλή τρόφιμα της Καθαράς Δευτέρας και της Σαρακοστής.



Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εφαρμογή λαδιού στα μαλλιά – Πόσο συχνά πρέπει να βάζετε

Η εφαρμογή λαδιού στα μαλλιά αποτελεί βασική πρακτική μιας αρχαίας θεραπευτικής φιλοσοφίας που αναπτύχθηκε στην Ινδία πριν από 3.000 χρόνια.



Κιλκίς: Συνελήφθησαν δύο άτομα που πουλούσαν αμφιβόλου ποιότητας λάδι

Δύο άτομα, μία γυναίκα και ένας άνδρας, συνελήφθησαν σε περιοχή του δήμου Παιονίας, στο Κιλκίς καθώς κατείχαν και φαίνεται να πουλούσαν λάδια αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης σε ανυποψίαστους πολίτες.



ΕΝΝΕΑ ΧΡΥΣΑ Βραβεία για την Olix Oil στο Βερολίνο!

Μία οικογένεια Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων συνεχίζει να εκπλήσσει τον κόσμο με την ξεχωριστή και ντελικάτη γεύση τους, γεμάτη με τα αρώματα της αγαπημένης ελληνικής γης!



Το λαδάκι που εγγυάται υγιή και λαμπερά μαλλιά

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να γίνουν πιο δυνατά, να δείχνουν πιο γεμάτα και υγιή και φυσικά να αποκτήσουν και πάλι την χαμένη λάμψη τους, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι η λύση βρίσκεται στο καστορέλαιο.

Θα γίνει σίγουρα ο καλύτερός σας φίλος, όσον αφορά στην περιποίηση των μαλλιών σας, καθώς βοηθά στην τόνωση της ανάπτυξής τους, μέχρι να αποκατασταθεί εντελώς η ζημιά.



Υγιεινά τηγανιτά - Κι όμως!

Η ταμπέλα «τηγανιτά» αμέσως φέρνει στο μυαλό μας κάτι ανθυγιεινό, γεμάτο θερμίδες και τρανς λιπαρά. Είναι πάντα έτσι; Όχι, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Food Chemistry.