Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Θάνατος-μυστήριο 33χρονης εγκύου που έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή χωρίς να έχει πρόβλημα υγείας



Μυστήριο καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο μίας 33χρονης εγκύου η οποία έφυγε από την ζωή την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι της και ενώ διένυε την 39η εβδομάδα κύησης.   

Η οικογένειά της είναι απαρηγόρητη, καθώς δεν έιχε κανένα πρόβλημα με την υγεία της, ενώ και οι ίδιοι προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη και η αγαπημένη τους έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά.   

Οπως λένε τώρα οι γιατροί, τα αίτια θανάτου της άτυχης 33χρονης από τη Ρωσία, η οποία απεβίωσε ξαφνικά την Παρασκευή, στην οικία της στο Τραχώνι, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις στις οποίες αναμένεται να υποβληθεί τις επόμενες ημέρες.

Η χθεσινή νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας δεν κατέδειξε τα ακριβή αίτια θανάτου και γι αυτό λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Δείγματα για εξετάσεις λήφθηκαν και από το αγέννητο παιδί της, με το πόρισμα της νεκροτομής που διενεργήθηκε σε αυτό, να αναφέρεται σε ενδομήτριο θάνατο.

Η 33χρονη είχε εντοπιστεί αναίσθητη από το Λετονό σύζυγο της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε κατορθωτό να σωθεί ούτε η ίδια, ούτε το αγέννητο παιδί της.