Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Παρουσιάσεις του Ευρωπαΐκού Πανεπιστημίου Κύπρουσε Ρόδο και Θεσσαλονίκη



Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου οργανώνει εκδηλώσεις παρουσίασης στη Θεσσαλονίκη και Ρόδο ως ακολούθως:

• Θεσσαλονίκη: Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, Ξενοδοχείο “Δάιος” (Λεωφ. Νίκης 59, Θεσσαλονίκη), 6:30 μ.μ.
Ρόδος: Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, Ξενοδοχείο “Best western Plaza“ (Ιερού Λόχου 7, Ρόδος), 6:30 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνει αναφορά στα προγράμματα σπουδών, στο κόστος σπουδών, στη στέγαση των φοιτητών, στη διαδικασία εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, στις συνεργασίες του προγράμματος Erasmus με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, στα ερευνητικά προγράμματα, αλλά και στις διεθνείς αναγνωρίσεις του Πανεπιστημίου, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές και το αναδεικνύουν ως ένα διεθνούς κύρους περιφερειακό Πανεπιστήμιο.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι επίσημα εγγεγραμμένο στο μητρώο Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα Πτυχιακού (Bachelor Degree), Μεταπτυχιακού (Master Degree) και Διδακτορικού (Ph.D) επιπέδου.

Το Πανεπιστήμιο ανήκει στο μεγαλύτερο Διεθνή Πανεπιστημιακό Οργανισμό Laureate International Universities, o οποίος περιλαμβάνει 70 πανεπιστήμια που λειτουργούν σε 25 χώρες με σύνολο 1,000,000 φοιτητές. 

Είναι το μοναδικό Ίδρυμα σε Κύπρο και Ελλάδα που έχει αξιολογηθεί από τον κορυφαίο ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό πανεπιστημιακών αξιολογήσεων QS Top Universities (QS Stars™). Ο δείκτης αξιολόγησης της QS Top Universities (QS Stars™) βάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μαζί με τα καλύτερα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου με τον υψηλότερο δείκτη 5 αστέρων στους τομείς της Διδασκαλίας, των Εγκαταστάσεων/ Υποδομών, της Κοινωνικής Ευθύνης, της Διεθνοποίηση και της Προσβασιμότητας/Στήριξης των φοιτητών. 

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΟΑΤΑΠ, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και οι πτυχιούχοι του έχουν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά δικαιώματα.

Πληροφορίες: Tηλ: 00357-22713000, email: [email protected]