Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κρασί



Ο Σταϊκούρας ζητά από την Κομισιόν παράταση στον μειωμένο φόρο σε τσίπουρο και τσικουδιά

Επιστολή με την οποία ζητά να παραταθεί για δύο χρόνια το καθεστώς μειωμένης φορολογίας στο τσίπουρο και τη τσικουδιά, και να μην εφαρμοστεί η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που καλεί την Ελλάδα να συμμορφωθεί με το ευρωπαϊκό δίκαιο, καθώς διαφορετικά θα τις επιβληθούν κυρώσεις, απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.



Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί το βράδυ αδυνατίζει καλύτερα και από τη γυμναστική!

Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί πριν από τον ύπνο βοηθά στο αδυνάτισμα, καθώς η κατανάλωσή του ισοδυναμεί με αποτελέσματα που κάποιος μπορεί να επιτύχει με μία ώρα στο γυμναστήριο.



Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί από την αγορά επικίνδυνο ιταλικό κρασί

Ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε την Τετάρτη (07.08.2019) πως μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) ενημερώθηκε σχετικά με τη διακίνηση αφρώδους οίνου, Ιταλικής προέλευσης, η συσκευασία του οποίου μπορεί να διαρραγεί λόγω διαδικασιών ζύμωσης που μπορεί να οδηγήσουν σε αύξηση της πίεσης στην φιάλη.

 

Κόκκινο κρασί - Ελιξίριο υγείας και ομορφιάς

Το κόκκινο κρασί μπορεί να κάνει πολύ καλό στην υγεία σας. Αλλά να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να υπάρχει ισορροπία και μέτρο. Ένα ποτήρι από αυτό το φυσικό και γευστικό ελιξήριο καθημερινά συμπληρώνει τη φαγητό σας ενώ παράλληλα βελτιώνει σημαντικά την ευεξία σας. 

 



Πυρκαγιά στη Γαλλία κατέστρεψε κρασί αξίας 13 εκτ. δολαρίων

Δύο εκατομμύρια φιάλες κρασιού αξίας 13 εκατ. δολαρίων καταστράφηκαν εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε αποθήκες κρασιών κοντά στο Μπορντό.