Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Πώς η Αθήνα Ωνάση και ο Αλβάρο από τον σφοδρό έρωτα έφτασαν στον χωρισμό...



Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο καθώς τίποτα δεν προμήνυε πως το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο μοιραζόταν την ίδια λατρεία για την ιππασία και τα άλογα, θα έριχνε τίτλους τέλους μετά από 11 χρόνια γάμου.

spl1287612_001.jpg

Όταν ο Αλβάρο γνώρισε την κατά δώδεκα χρόνια νεότερή του Αθηνά

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2002 όταν η Αθηνά Ωνάση ήταν μόλις 17 ετών, στο training camp του Νέλσον Πεσόα στο Βέλγιο. Τότε ο Ντόντα, όπως είναι το χαϊδευτικό του όνομα, μόλις είχε χωρίσει με την μητέρα της κόρης του, Σιμπέλ Ντόρσα, η οποία αυτοκτόνησε το 2011.

spl1254906_007.jpg

 

«Με είχε αφήσει μόνο και επέστρεψε στη Βραζιλία, μετά την τελευταία μας διαμάχη: Είχε κουραστεί από την περιπλάνηση μου, η οποία όμως ήταν αναγκαία για την καριέρα μου. Είχε πάρει μακριά τα παιδιά, τη 3χρονη Βίβιαν και τον 5 χρόνο, Φερνάντο, από τον πρώτο της γάμο, τον οποίο είχα σαν δικό μου γιο. Δεν είχαμε πάρει διαζύγιο, επειδή δεν ήμασταν παντρεμένοι, αλλά το τέλος αυτής της σχέσης με γέμισε θλίψη. Η Αθηνά με πλησίασε δειλά, με λεπτότητα, που συνοδεύει πάντα την αγάπη μας» είχε αποκαλύψει ο Ολυμπιονίκης σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στο «Hello».

spl1254906_012.jpg
Μάλιστα, όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.«Ήμουν στους στάβλους και χάιδευα το άλογο μου, καθώς έμεναν δύο μόνο εβδομάδες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Xeres de la frontera. Η Αθηνά πλησίασε για να με χαιρετήσει, κι όταν είδε την έκφραση μου, με ρώτησε γιατί ήμουν τόσο λυπημένος. Η σπίθα που άναψε μεταξύ μας εκείνη τη στιγμή, έγινε πυρκαγιά. Από τότε δε χωρίσαμε ποτέ… Ποτέ ως τώρα!».

1.jpg
Ο παραμυθένιος γάμος

Τρία χρόνια μετά, στις 3 Δεκεμβρίου του 2005, οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Ογάμος τους έγινε παρουσία 750 καλεσμένων στο Ιδρυμα Μαρίας Λουίζας-Οσκαρ Αμερικάνο (Maria Luisa & Oscar Americano Foundation), στην αριστοκρατική περιοχή Μορούμπι του Σάο Πάολο.

doda20.jpg
Ήταν παραμυθένιος και τελέστηκε με τη χλιδή που θα ταίριαζε σε μια Ωνάση, παρόλο που η Αθηνά φημιζόταν για την απλότητά της και δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί παρά την τεράστια περιουσία της. Φορώντας ένα στράπλες Valentino νυφικό και έχοντας τον άνδρα της ζωής της στο πλευρό της και παρανυφάκι την πεντάχρονη τότε κόρη του, Βίβιαν, την οποία αγάπησε και μεγάλωσε σαν δικό της παιδί, η «χρυσή» κληρονόμος έλαμπε από ευτυχία.

250516141500_0743.jpg
(Η Αθηνά με τον Αλβάρο και την κόρη του)

Οι φωτο που δείχνουν την Αθηνά «σκιά» του εαυτού της

Όλα αυτά τα χρόνια το πλουσιότερο κορίτσι του κόσμου ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγει κάθε είδους δημόσια εμφάνιση και επιδιώκει να κρατάει κρυφό οτιδήποτε την αφορά.

230516230413_3777.jpg
Ωστόσο, πριν μερικούς μήνες το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες της Αθηνάς Ωνάση (από τον προσωπικό λογαριασμό του Aλβάρο στο Instagram), στις οποίες η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση φαινόταν πάρα πολύ αδυνατισμένη, και χαμογελούσε «σφιγμένη» στο φακό. Πολλοί έσπευσαν να πουν πως αντιμετωπίζειανορεξία ή κατάθλιψη, χωρίς ποτέ να επιβεβαιωθεί τίποτε από τα δυο. Λίγο καιρό μετά «έσκασαν» και οι φήμες περί χωρισμού.

080116110442_2580.jpg

Ο χωρισμός μετά από 11 χρόνια γάμου και η «απιστία» του Ντόντα

Αν και οι δύο πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος για το τι πραγματικά συμβαίνει με το γάμο τους, η γερμανική bunte.nte «φουντώνει» ακόμα περισσότερο τις φήμες, υποστηρίζοντας πως ο λόγος του χωρισμού ήταν ένα τρίτο πρόσωπο, και συγκεκριμένα μια Ισπανίδα με την οποία η 31χρονη Αθηνά έπιασε τον 43χρονο σύζυγό της «στα πράσα», χωρίς ωστόσο να αναφέρει άλλες λεπτομέρειες, όπως ανέφερε το star.

230516230415_5633.jpg
Σαν να μην έφτανε αυτό, στο τουρνουά Hamburg-Klein Flottbek, που συμμετείχε προ εβδομάδων η Αθηνά Ωνάση, ο 43χρονος Αλβάρο έλειπε από το πλευρό της, παρά το γεγονός ότι αυτοί οι δυο ήταν πάντοτε «αχώριστοι» και την εμψύχωνε σε κάθε της αγώνα.

spl1047268_003.jpg

Άφαντη η Αθηνά- Το όλο νόημα μήνυμα του Αλβάρο

Και ενώ τα δημοσιεύματα «σκάνε» το ένα μετά το άλλο για το διαζύγιο- βόμβα, η Αθηνά παραμένει άφαντη! Στη Βραζιλία όλοι αναζητούν το κρησφύγετό της, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως η 31χρονη δεν φοράει τη βέρα της, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν σταματά να κλαίει και αποφάσισε να μην πάρει μέρος στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

240516134353_3436.jpg

Εν τω μεταξύ, ο 43χρονος αθλητής σβήνει τις φωτο με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση από το Instagram και με μία φωτο όλο νόημα «λύνει» τη σιωπή του. «Συνέχισε να παλεύεις! Ποτέ μην παραιτείσαι! Να είσαι πάντα χαρούμενος!», έγραψε στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία που γράφει«δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι, μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή».