Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πατέρας γρονθοκόπησε το δολοφόνο της κόρης του μέσα στο δικαστήριο (Βίντεο)



Η ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο στο Μίσιγκαν βρισκόταν σε εξέλιξη. Στο εδώλιο κάθονταν ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Ο 34χρονος Clifford Thomas και η 25χρονη Jasmine Gordon. Η κατηγορία βαριά. Ο Clifford κακοποίησε και δολοφόνησε με γροθιές, την τρίχρονη κόρη της Jasmine μέσα στο σπίτι της, επειδή η μικρούλα ενοχλούσε με το παιχνίδι της το ζευγάρι των εραστών.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Οι μάρτυρες κατέθεταν ο ένας μετά τον άλλον και ήταν καταπέλτης. Σε μια άκρη καθόταν ο βιολογικός πατέρας του μικρού κοριτσιού. Ήταν ανέκφραστος και αμίλητος. Άκουγε τη πρώην σύζυγο του να λέει ότι το κοριτσάκι έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε μια γωνία.

Όταν κατέθεσε και ο ιατροδικαστής ο οποίος είπε πως ο θάνατος προκλήθηκε όχι από το πέσιμο, αλλά από τα απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε από τον Clifford, ο πατέρας έσφιξε τις γροθιές του. Ο Dwayne Smith με αστραπιαία ταχύτητα και πριν προλάβει κάποιος από τους αστυνομικούς ή τους δικαστές να καταλάβει τι συμβαίνει, πηδάει στα έδρανα και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον δολοφόνο της κόρης του ο οποίος φοράει μια κίτρινη φόρμα της φυλακής.