Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα 4 παιδιά της - Εριξε το αυτοκίνητο σε μια λίμνη



Δύο περίπου χρόνια μετά τον φριχτό θάνατο των τριών παιδιών της, η μη(τέρα) ομολόγησε την ενοχή της.

Η 37χρονη Άκον Γκουόντε ομολόγησε ενώπιον δικαστηρίου στη Μελβούρνη ότι δολοφόνησε τρία από τα επτά παιδιά της κι ότι ήθελε να σκοτώσει άλλο ένα.

Η γυναίκα παραδέχθηκε ότι τον Απρίλιο του 2015 έριξε σκόπιμα το τζιπ της με τέσσερα απ’ τα παιδιά της στη λίμνη Γκλάντμαν νότια της Μελβούρνης με αποτέλεσμα να πνιγούν ο ενός έτους Μπολ, τα ηλικίας τεσσάρων ετών δίδυμα Χάνγκερ και Μάντιτ, ενώ επέζησε η 6χρονη κόρη της Αλουέλ. Η μάνα κατάφερε να βγει απ’ το αυτοκίνητο.

Αρχικά η 37χρονη είχε πει ότι ζαλίστηκε κι έχασε τον έλεγχο του ΙΧ. Αργότερα όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες, ισχυρίστηκε ότι «της είχαν κάνει μάγια». Στο δικαστήριο δήλωσε ένοχη σε όλες τις κατηγορίες, αφού όπως προέκυψε κι απ’ την έρευνα της αστυνομίας η κατηγορούμενη είχε ρίξει σκόπιμα το αυτοκίνητο στη λίμνη.

Η Γκουόντε έφθασε το 2006 σην Αυστραλία ως πρόσφυγας μαζί με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της από το Σουδάν. Ο πατέρας των παιδιών είχε πεθάνει. Η νεαρή χήρα έκανε σχέση με τον εξάδελφο του νεκρού άντρα της κι απέκτησε άλλα τέσσερα παιδιά. Όμως ο άντρας φέρεται να θέλησε τότε να την εγκαταλείψει για να επιστρέψει στη γυναίκα του.