Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Keira Knightley και Emma Watson:Πουλούν τα ρούχα τους για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες



Είναι δύο από τις από τις όμορφες και καλοντυμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ αλλά εκτός από καλλιτεχνικές ανησυχίες, η Emma Watson και η Keira Knightley έχουν και μεγάλες ευαισθησίες γι' αυτό και δεν δίστασαν να αποχωριστούν αγαπημένα ρούχα από τις γκαρνταρόμπες τους για καλό σκοπό.

Οι δύο σταρ από τη Βρετανία διέθεσαν τα ρούχα τους στο online κατάστημα Vestiaire Collective, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ των προσφύγων.

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρωθεί από την πώληση των κομματιών των ηθοποιών θα χρησιμοποιηθούν από ένα πρόγραμμα το οποίο βοηθάει γυναίκες.

Σκοπός του προγράμματος είναι να μπορέσουν ξανά οι γυναίκες αυτές να φτιάξουν τις ζωές τους και να αποκτήσουν δεξιότητες που θα χαρίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τις ίδιες αλλά και τις οικογένειές τους.

Και οι δύο σταρ δηλώνουν ενθουσιασμένες με την πρωτοβουλία αυτή και χαίρονται που θα δώσουν μερικά από τα ρούχα τους για έναν πραγματικά καλό σκοπό, στο μπαζάρ που θα διοργανωθεί από τις 3 έως τις 14 Δεκεμβρίου και ονομάζεται «Wardrobes for Women».

Σε δηλώσεις της στη Vogue, η Keira Knightley είπε πως αποφάσισε να δώσει, μεταξύ άλλων, ένα μπλε και άσπρο φόρεμα Prada που έχει. Η Emma Watson από την πλευρά της είπε ότι θα δώσει και τις αγαπημένες της ψηλοτάκουνες Louboutin γόβες της.

Μερικά από τα ρούχα των σταρ που θα βγουν προς πώληση