Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εκατομμύρια σκαθάρια κατέλαβαν τις Ακτές της Αργεντινής


Βιβλικές εικόνες στην Αργεντινή, όταν οι ακτές γέμισαν με εκατομμύρια σκαθάρια προκαλώντας πανικό σε τουρίστες και ντόπιους.

Η εισβολή των σκαθαριών έγινε στις κοσμοπολίτικες ακτές, κοντά στο Μπουένος Άιρες και έχουν γίνει το αγαπημένο θέμα του διαδικτύου.

Οι ντόπιοι είδαν ξαφνικά τις ακτές να γεμίζουν με εκατομμύρια σκαθάρια και ήδη διάφορες θεωρίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα social media.

Aν και ακόμα δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση στο τι προκάλεσε το φαινόμενο, κάποιοι θεωρούν που είναι σημάδι του τέλους του κόσμου ή κάποιου μεγάλου επικείμενου σεισμού.

Τα συγκεκριμένα σκαθάρια, ζουν για δύο χρόνια μέσα στην Γη και βγαίνουν στην επιφάνεια μόνο για να ζευγαρώσουν, ενώ μετά επιβιώνουν για λίγες μόνο μέρες.

Τα περισσότερα σκαθάρια είναι νεκρά, ενώ δεν λείπουν και οι επιτήδειοι οι οποίοι έχουν βάλει αγγελίες στο διαδίκτυο και πωλούν τους σκαραβαίους με 46 δολάρια το κιλό.

Τα σκαθάρια αυτά θεωρείται πως έχουν ουσίες που ενισχύουν τον οργανισμό κατά του καρκίνου, βοηθούν στην αντιμετώπιση του AIDS, του άσθματος, του διαβήτη και άλλων ασθενειών.