Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Κινηματογραφική σύλληψη κλέφτη από διάσημο ηθοποιό με "mode υπερήρωα"!



Ο άγγλος ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός, προφανώς και δεν είναι απλώς ήρωας στην οθόνη μετά την καταδίωξη και τη σύλληψη ενός ύποπτου κλέφτη στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Όταν είδε δύο νεαρούς που επέβαιναν σε μηχανή να παραβιάζουν τον κόκκινο σηματοδότη και να προσκρούουν σε αυτοκίνητο, ανέλαβε δράση.

Οι δύο νεαροί επιχείρησαν να διαφύγουν και ο 39χρονος ηθοποιός, Τομ Χάρντι, πρωταγωνιστής στην ταινία «Mad Max: Fury Road» βοήθησε στη σύλληψη του ενόςΟ άλλος συνελήφθη από αστυνομικούς.

 

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε την καταδίωξη δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ότι ήταν σαν είχε «μπει» ο ηθοποιός σε «mode υπερήρωα»«Ήταν τρελό – σαν να είχε φορέσει στολή του υπερήρωα σε ταινία δράσης» δήλωσε ο 22χρονος, Αρούν Πουλέν, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για τομ χαρντι

Ο ηθοποιός, γνωστός από το ρόλο του κακού στην ταινία «The Revenant» πλάι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, πρέπει να περπατούσε στο δρόμο. Έγινε έξαλλος, όταν είδε τους δύο νεαρούς και άρχισε να τους κυνηγάσκαρφαλώνοντας σε τοίχους και τρέχοντας ανάμεσα σε κήπους, τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρίτσμοντ επιβεβαίωσε ότι ο Τομ Χάρντι βοήθησε στη σύλληψη ενός εκ των ληστών.

«Επιβεβαιώνουμε ότι οι δύο συλληφθέντες επέβαιναν σε κλεμμένο μοτοποδήλατο που πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα. Οι άνδρες διέφυγαν και τον έναν από αυτούς έπιασε ο Τομ Χάρντι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα» ανέφερε.