Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κωνσταντινούπολη



Κωνσταντινούπολη: Ο μεγαλύτερος φόβος των κατοίκων είναι ο σεισμός – Το 27% έχει έτοιμο κιτ

Οι ειδικοί θεωρούν ότι θα έπρεπε ήδη να έχει εκδηλωθεί ένας μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη και αναφέρονται συχνά σε αυτό το ενδεχόμενο, προκαλώντας ταραχή στους κατοίκους.



Ενενήντα συλλήψεις για την ένοπλη επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης

Στις ενενήντα έχουν φτάσει οι συλλήψεις υπόπτων σε σχέση με την ένοπλη επίθεση χθες, Τρίτη, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης.



Στο Φανάρι ο Δένδιας για την Κυριακή της Ορθοδοξίας – Δέηση για τα θύματα της Εθνικής Τραγωδίας και των σεισμών σε Τουρκία & Συρία

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί αύριο 5 Μαρτίου 2023, στην Κωνσταντινούπολη.



«Βλαχ Σαράι»: Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος αναστήλωσης του ναού που εκκλησιάζονταν οι ηγεμόνες της Βλαχίας (ΦΩΤΟ)

Μετά από 52 χρόνια αναστηλώνεται η ιστορική εκκλησία της Παναγίας Παραμυθιάς του γνωστού Βλαχ Σαράι, στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης.



Κατσανιώτης: Αποστείλαμε 15.000 rapid test στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου

«Στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής μου στην Ίμβρο και σε συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη αποστείλαμε 15.000 Rapid test στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου #COVID19», γνωστοποίησε σε ανάρτησή του στο twitter ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης. 

 



Προκλητικότατη ενέργεια Τούρκου μέσα στην Αγία Σοφία: Το δίποδο ον ξαπλώνει στο χαλί και βγάζει selfie

Η Άγκυρα, συνεχίζει να προκαλεί με όσα μέσα διαθέτει.  Αυτή τη φορά ένας Τούρκος έχει ξαπλώσει πάνω στο χαλί που είναι στρωμένο στο δάπεδο της Αγίας Σοφίας και βγάζει... selfie, παίζοντας με την θλίψη και την οργή όλων των Ελλήνων.