Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

κωμα



Σοκ: Μποξέρ έπεσε σε κώμα μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα σε αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό τέλος είχε ο αγώνας μποξ στον Σικάγο ανάμεσα στον Πάτρικ Ντέι και τον Τσάρλς Κόνγουελ, αφού ο πρώτος βρίσκεται πλέον σε κώμα μετά τα σφοδρά και αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε από τον αντίπαλό του.



Ήταν σε κώμα 27 χρόνια και ξύπνησε όταν άκουσε το γιο της να τσακώνεται

Συνήλθε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν τα τελευταία 27 χρόνια γυναίκα-θύμα σοβαρού τροχαίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.



Γυναίκα ξύπνησε από το κώμα μετά από 27 χρόνια!

Η Munira Abdulla, είχε μεταφερθεί από την οικογένειά της σε κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία το 2018. Ξαφνικά, άρχισε να βγάζει άναρθρες κραυγές στην προσπάθειά της να μιλήσει στον γιο της Omar όταν τον άκουσε να μαλώνει στο νοσοκομείο πάνω από το κραβάτι της με κάποιον. Λίγες ημέρες αργότερα κατάφερε να πει το όνομά του για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες.



Αστυνομική έρευνα για γυναίκα που ενώ βρισκόταν σε κώμα δέκα χρόνια, γέννησε αγοράκι

Η αστυνομία του Φοίνιξ ξεκίνησε σήμερα έρευνα για σεξουαλική επίθεση, αφότου μια γυναίκα, που νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση την τελευταία δεκαετία, γέννησε.

Η γυναίκα, που έπεσε σε κώμα αφού παραλίγο να πνιγεί, νοσηλευόταν στο Hacienda Healthcare, όταν ξεκίνησε ο τοκετός την 29η Δεκεμβρίου και τελικά γέννησε ένα αγοράκι, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.



Ηταν σε κώμα επί 23 μέρες και ξύπνησε όταν της έβαλαν το νεογέννητο μωρό της στην αγκαλιά! Δείτε ΦΩΤΟ

Άφωνοι έμειναν οι γιατροί ενός μαιευτηρίου στη Βραζιλία όταν είδαν μια 28χρονη μητέρα να ξυπνά από το κώμα που είχε βυθιστεί πριν από 23 ημέρες μόλις της έβαλαν το νεογέννητο παιδί της στην αγκαλιά της!



Ξύπνησε από το κώμα η κοπέλα που βρέθηκε κακοποιημένη στο Ζεφύρι

Ξύπνησε από το κώμα η γυναίκα που που παρενοχλήθηκε και βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση από ναρκωτικά στο Ζεφύρι.

Η ίδια που δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει, φέρεται να έχει απαντήσει με σημείωμα στους αστυνομικούς ότι είναι Ελληνίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star η κοπέλα φέρεται να έχει αναγνωρισθεί από τη γιαγιά και την αδελφή τη.