Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 8 ετών σε Ιρακινό που λήστεψε δύο ανήλικους επειδή αρνήθηκαν να αγοράσουν ναρκωτικά

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών σε έναν Ιρακινό που, μαζί με συνεργό του, λήστεψαν δύο 14χρονους που κάθονταν σε πάρκο απέναντι από την Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. 



Ημαθία: Νεκρός 36χρονος οδηγός που βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Τη ζωή του με τραγικό τρόπο έχασε ένας 36χρονος στο Νησί Ημαθίας, όταν, ενώ οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που ανέσυρε τον 36χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.



Αυγενάκης: «Τριπλή νίκη» η έγκριση αναθεώρησης της ΚΑΠ από το ευρωκοινοβούλιο

Για «τριπλή νίκη» έκανε λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με τη χθεσινή έγκριση αναθεώρησης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) από το Ευρωκοινοβούλιο.



Δολοφονία Λυγγερίδη: «Θα φας 10 χρόνια και θα βγεις “όνομα”» – Νέοι ανατριχιαστικοί διάλογοι μετά το θανατηφόρο χτύπημα

Ανατριχίλα προκαλούν οι διάλογοι μεταξύ του φερόμενου ως φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη και του ανήλικου αδερφού του, 37 ημέρες μετά τα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη που οδήγησαν στον θανατηφόρο τραυματισμό του αστυνομικού.



Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον θάνατο του πατέρα του – «Φρόντισαν κάποιοι να μη βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της κλινικής»

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, αποχαιρετά τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών. Για άλλη μια φορά αφήνει αιχμές για τους χειρισμούς του νοσοκομείου, σημειώνοντας πως «φρόντισαν κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής».



Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» έχουν ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές σε σχέση με το 2023 σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Ανάπτυξης. «Κάτι άλλωστε που αποτελούσε και βασική επιδίωξη του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα» σχολιάζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου.