Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια στη ΜΕΘ στο «Αττικόν» και τα παράπονα του βουλευτή

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης σε ηλικά 79 ετών ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε περιγράψει, σε δραματικό τόνο, την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, ενώ είχε εκφράσει και παράπονα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένειά του στο νοσοκομείο.



Στο Κουβέιτ ο Γ. Γεραπετρίτης για συνάντηση με τον ΥΠΕΞ Abdullah Ali Al-Yahya

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, επισκέπτεται σήμερα την Πόλη του Κουβέιτ, όπου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Κουβέιτ, Abdullah Ali Al-Yahya. 

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο υπουργός Εξωτερικών του Κουβέιτ στην ελληνική αντιπροσωπεία και συναντήσεις του κ. Γεραπετρίτη με επικεφαλής επενδυτικών φορέων του Κουβέιτ.



Στ. Κασσελάκης: Η πολιτεία να στηρίξει τον Σαϊμίρ και τον γιο του

Την συνάντηση του με τον Σαϊμίρ ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την επίσκεψη του στη Νίσυρο στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.



Από σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ενόψει Πάσχα

Ξεκινά σήμερα 25 Απριλίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα και την Κυριακή 28 Απριλίου θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά.



Ποια είναι τα τρωτά σημεία της ελληνικής οικονομίας

Υψηλούς μεσοπρόθεσμα κινδύνους για το χρέος, επιδείνωση των ξένων επενδύσεων, υψηλό δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων εκτός τραπεζικού τομέα, κίνδυνο για μη προσιτή κατοικία σε ένα περιβάλλον αυξημένων αβεβαιοτήτων λόγω των γεωπολιτικών εντάσεων διαπιστώνει η Κομισιόν για την Ελλάδα σε έκθεση (in-depth review, IDR) για τα τρωτά σημεία της ελληνικής οικονομίας.



Τα μυστικά και οι παγίδες των νέων φοροδηλώσεων

Την αυλαία των νέων φορολογικών δηλώσεων είναι έτοιμη να ανοίξει η ΑΑΔΕ με την προθεσμία για την υποβολή τους να εκτείνεται έως τις 31 Ιουλίου 2024. Αρχικά, η πλατφόρμα των φοροδηλώσεων θα είναι διαθέσιμη για τα 9 εκατ. φυσικά πρόσωπα, ενώ μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει η υποβολή των δηλώσεων για τα νομικά πρόσωπα.