Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Το πλοίο «Typhoon» επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πλοίο «Typhoon», στον όρμο του Φαλήρου επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το οποίο από το 2019 έχει απομακρύνει απόβλητα από όλες τις μη προσβάσιμες νησιωτικές ακτές της Ελλάδας και σχεδόν από το σύνολο της ηπειρωτικής ακτογραμμής, έχοντας πλέον αρχίσει τον δεύτερο γύρο καθαρισμών.



ΥΠΕΞ Ιορδανίας: «Η διεθνής κοινότητα να βάλει “φρένο” στον Νετανιάχου»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας, Αϊμάν Σαφάντι δήλωσε πως η διεθνής κοινότητα πρέπει να σταματήσει τις διαθέσεις του Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Όπως δήλωσε ο Ιορδανός διπλωμάτης, η διεθνής κοινότητα πρέπει να εμποδίσει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να κλιμακώσει την αντιπαράθεση με το Ιράν.



Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα καταβληθούν – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων του Μαΐου 2024 για τους συνταξιούχους όλων των ταμείων, ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Ανακοίνωση από τον ΕΦΚΑ αναφέρει πως οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών.



Δένδιας: Η αναγκαία μεταρρύθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο  Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε σήμερα τη Σχολή Εθνικής Άμυνας όπου αναφέρθηκε στις προκλήσεις της σημερινής εποχής, στον σχεδιασμό και υλοποίηση της μεταρρύθμισης των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:



Καιρός: Σε ποιες περιοχές χρειάζεται προσοχή τις επόμενες ώρες

Ο Θοδωρής Κολυδάς με μία ανάρτησή του σχολίασε την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες, επισημαίνοντας σε ποιες περιοχές οι κάτοικοι πρέπει να προσέξουν περισσότερο.

«Δεν έρχονται ακραία φαινόμενα, αλλά καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί ειδικά στα δυτικά και βόρεια.



Ρόδος: Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, συνέλαβαν σήμερα Τρίτη (16/4) έναν 36χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή.