Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Νίκη Κεραμέως για επιστολική ψήφο: Μέχρι και τη Μεγάλη Δευτέρα οι εγγραφές

Για την επιστολική ψήφο μίλησε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη την Πέμπτη, 18/4, η Νίκη Κεραμέως. Όπως χαρακτηριστικά ξεκαθάρισε, οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Η υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί 95 χιλιάδες πολίτες από 115 διαφορετικές χώρες, ενώ εξήγησε ότι οι 66 χιλιάδες εγγραφές έχουν γίνει από την Ελλάδα.



Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ: Πληρωμή 4,75 εκατ. ευρώ σε 1.141 δικαιούχους

Την Παρασκευή, 19 Απριλίου, θα πιστωθεί στους λογαριασμούς 1.141 δικαιούχων του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ» το ποσό των 4.743.066 ευρώ, με τη 15η σχετική απόφαση έγκρισης πίστωσης.

Συνολικά, από τον Νοέμβριο του 2023, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα έχει καταβάλει την επιδότηση σε 6.086 δικαιούχους, με το ποσό των 20.460.992 ευρώ, για αγορά ηλεκτρικού οχήματος.



ΔΥΠΑ: Ξεκινά αύριο Παρασκευή η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα – Ποιοι πάνε Ταμείο

Ξεκινά αύριο, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής άδειας και του επιδόματος εργασίας.



Μητσοτάκης για επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές: Ακόμα μία δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα

«Ακόμα μία δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα! Από σήμερα οι ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες μητέρες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο parentalbenefits.dypa.gov.gr για το επίδομα μητρότητας», έγραψε στο «Χ» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



Έρχεται ανοιξιάτικος χειμώνας: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και ακραία φαινόμενα

Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ, κάνοντας λόγο για βαρομετρικό χαμηλό αύριο, Παρασκευή (19-04-24), στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, που τελικά θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.



Παπανώτας: Εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ τίθεται ο Δημήτρης Παπανώτας με απόφαση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: