Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ελλάδα



ΑΔΜΗΕ: Διαγωνισμός – πλαίσιο για τα καλωδιακά έργα των διασυνδέσεων των Δωδεκανήσων και των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου

Διαγωνισμό με σκοπό την σύναψη συμφωνίας – πλαίσιο για τα υποβρύχια καλωδιακά έργα εναλλασσόμενου ρεύματος των διασυνδέσεων των Δωδεκανήσων και τον νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου προκηρύσσει ο ΑΔΜΗΕ μέσω ανταγωνιστικού διαλόγου.



Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων, τι να προσέχουν οι οδηγοί

«Ο κλάδος των βενζινοπωλών στη βόρεια Ελλάδα πεθαίνει, αφού οι Έλληνες περνάνε σε Βουλγαρία και Τουρκία για να προμηθευτούν φτηνά καύσιμα, γιατί σε αυτές τις χώρες είναι μικρός ο ειδικός φόρος κατανάλωσης», είπε σήμερα η πρόεδρος των βενζινοπωλών, Μαρία Ζάγκα.



17χρονος μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από εκτεθειμένο καλώδιο μέσα στο σχολείο

 Παραλίγο αποφεύχθηκε τραγωδία σε Λύκειο της Πάτρας, όταν σε  διάλειμμα ένας 17χρονος μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία ακουμπώντας «γυμνό» καλώδιο ρεύματος που είχε βγεί από  εντοιχισμένο κουτί.



Εύβοια: 69χρονος έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε και έπεσε σε λεωφορείο

Σοβαρό τροχαίο σύγκρουσης ΙΧ με λεωφορείο σημειώθηκε την Τετάρτη (27/3) το μεσημέρι, έξω από την Ερέτρια, με αποτέλεσμα ένας 69χρονος να χάσει τη ζωή του.



Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανακοίνωσε την απαγόρευση ψαρέματος σε ποτάμια και λίμνες των Τρικάλων

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, αποφάσισε την απαγόρευση του ψαρέματος σε ποτάμια, παραπόταμους, κανάλια και τεχνητές λίμνες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.



Καλαμπάκα: Αποδοκιμασίες κατά βουλευτή της ΝΔ που ψήφισε το νόμο για την υιοθεσία παιδιών από «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+

Αποδοκιμασίες και πολλά γιουχαΐσματα σημειώθηκαν από τους κατοίκους εναντίον του βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα, την ώρα της κατάθεσης στεφάνων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην πλατεία της Καλαμπάκας.