Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



«Ανακαινίζω – Ενοικιάζω»: Πότε θα καταβληθεί η προκαταβολή επιδότησης

Στις 12.500 ανέρχονται οι κενές οικίες και διαμερίσματα ιδιωτών που έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην αγορά ακινήτων, έπειτα από την ανακαίνιση ή την επισκευή τους μέσα από το πρόγραμμα «Ανακαινίζω - Ενοικιάζω».

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να αξιοποιήσουν την επιδότηση του προγράμματος έως 4.000 ευρώ για δαπάνες στις οποίες περιλαμβάνονται υλικά και εργασίες.



Οδυσσέας Αθανασίου: Μέχρι τα Χριστούγεννα του 2026 οι πρώτοι κάτοικοι θα μένουν στο Ελληνικό

Το έργο του Ελληνικού είναι σύμβολο μιας νέας Ελλάδος που αναγεννάται μετά από την σκληρή δεκαετία του 2010 – 2020, επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Development Οδυσσέας Αθανασίου σε συνέντευξη του στο Bloomberg.



Xωρίς τέλος το θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη σκοπιά του στη Ρω - Για δολοφονία κάνει λόγο η οικογένεια

Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από το πρωινό της 27ης Ιουνίου του 2018 όταν το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε στην οικογένεια Τσικνάκη ότι ο 22χρονος γιος τους Μανώλης αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με τον ατομικό του οπλισμό ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο νησί της Ρω.



Παύλος Μαρινάκης: Σε τρεις κατευθύνσεις η κυβέρνηση για την αντιμετώπισή της ακρίβειας: Οι παρεμβάσεις και το επίδομα μητρότητας - Μια νέα μητέρα παίρνει πλέον €10.000

Τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ξεδίπλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, μιλώντας στο Mega τόνισε πως η κυβέρνηση αναγνωρίζει το πρόβλημα και κινείται σε τρεις κατευθύνσεις για την αντιμετώπισή του:



Aποκαλυπτικά τα ευρήματα της έρευνας του Eteron για την εργασιακή επισφάλεια των νέων - Απλήρωτες υπερωρίες και τοξικό εργασιακό περιβάλλον

Με απλήρωτες υπερωρίες, δανεικά και υπό άσχημες εργασιακές συνθήκες τα βγάζουν πέρα οι νέοι.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, 1 στους 3 νέους δυσκολεύονται αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες του μήνα και περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα.

Αυτό αποκάλυψε η έρευνα του Eteron με τίτλο «Η εργασιακή επισφάλεια των νέων».



Δύσκολη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας: Πλημμύρες και διακοπές ρεύματος από την κακοκαιρία – Σε ποιες περιοχές χιόνισε

Δύσκολη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας  μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας από εχθές νωρίς το απόγευμα.

Δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα πλημμύρισαν, ενώ σημειώθηκαν προβλήματα ηλεκτροδότησης στον Βόλο. Αποκορύφωμα της βραδιάς το χιόνι στα ορεινά της Φθιώτιδας.