Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ελλάδα



Ραφήνα: Γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από σκυλιά σε χώρο πάρκινγκ

Τρομακτικές στιγμές έζησε το πρωί της Τετάρτης (27/3) μια γυναίκα στη Ραφήνα, όταν δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα.



Διακόπτεται η λειτουργία ακατάλληλων και επικίνδυνων παιδικών χαρών στον Δήμο Αθηναίων

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «οι περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων λειτουργούσαν το προηγούμενο διάστημα χωρίς την ανανέωση της καταλληλότητας λειτουργίας τους, με ευθύνη και γνώση της προηγούμενης δημοτικής Αρχής.



Ηράκλειο: Συνελήφθη 27χρονος που πουλούσε μέσω διαδικτύου κροτίδες και βεγγαλικά

Αστυνομικοί της Ομάδας Παραεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, το πρωί της Τετάρτης (27/3) συνέλαβαν στην περιοχή του Ηρακλείου έναν 27χρονο ημεδαπό για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.



«Χάθηκε» από την αφρικανική σκόνη η Κρήτη – Αποπνικτική η κατάσταση. Οι συστάσεις της Περιφέρειας

«Πνίγηκε» και σήμερα Πέμπτη (28/3) η Κρήτη, από την αφρικανική σκόνη, με την Περιφέρεια να κάνει συστάσεις για τις ευπαθείς ομάδες.



ΠΑΣΟΚ: Πέθανε το ιδρυτικό μέλος Γ.Τερζόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 93 ετών ο πρώην βουλευτής Πιερίας και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Τερζόπουλος.



Πεσκόφ: «Η Ρωσία θα φέρει στη δικαιοσύνη όλους τους υπεύθυνους για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε σήμερα Πέμπτη (28/3) πως η Ρωσία θα φέρει στη δικαιοσύνη όλους τους υπεύθυνους για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου.