Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Ακίνητα: Σταθερά σε ανοδική τροχιά οι τιμές – Οι προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη

Επιμένουν οι ανοδικές τάσεις στις τιμές της αγοράς ακινήτων σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών και στοιχείων που δίνονται στη δημοσιότητα από μεσιτικά γραφεία και εταιρείες ακινήτων. Την ίδια όμως στιγμή τα χαρακτηριστικά των ακινήτων που ζητούνται τόσο σε οικιστικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό διαφοροποιούνται.



Γρεβενά: Θρήνος στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε από μπάζα σε κτίριο στο Πασαλιμάνι

Συντετριμμένοι φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς και δεκάδες συμπολίτες του αποχαιρέτισαν σήμερα (20.04.2024) τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά.



Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο – Η βόλτα στη λαϊκή αγορά

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος έμοιαζαν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Ωστόσο η κρίση στη σχέση τους δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της και εν τέλει το βράδυ της Παρασκευής ήρθε η ανακοίνωση της ελληνικής τέως βασιλικής οικογένειας που γνωστοποίησε το διαζύγιό τους, ύστερα από 14 χρόνια γάμου.



Τι αλλαγές φέρνει ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας -Μειώνονται οι χρόνοι εκδίκασης υποθέσεων

Την ερχόμενη Τρίτη, 23 Απριλίου, εισάγεται προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικαιοδοσίας, χωροταξική αναδιάρθρωση των δικαστηρίων της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις».

Το νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Παρασκευής 19 Απριλίου.



Πασαλιμάνι: Προφυλακιστέος ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε – Ελεύθεροι οι 8 εργάτες

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Πειραιά, ο 47χρονος εργολάβος του κτιρίου στο Πασαλιμάνι, τμήμα του οποίου είχε καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατος ένας 31χρονος αστυνομικός που απασχολείτο στις εργασίες και να τραυματιστεί σοβαρά ένα 33χρονος εργάτης από τη Γεωργία.



Ναός Επικούριου Απόλλωνα: Το θαύμα της Αρχαίας Ελλάδας και ο μύθος που τον περιβάλλει

Η χώρα μας έχει πλήθος από μνημεία και αξιοθέατα που μας μεταφέρουν νοερά σε άλλες εποχές και, ασφαλώς, στον τρόπο ζωής των αρχαίων προγόνων μας.