Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ελλάδα



Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα ο Αλέξης Γεωργούλης

Με το Πράσινο Κίνημα θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις επικείμενες ευρωεκλογές ο Αλέξης Γεωργούλης, όπως ανακοινώθηκε. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «ο δραστήριος έλληνας ευρωβουλευτής ενώνει τις δυνάμεις του με πράσινο κόμμα της χώρας στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την οικολογική – πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της κοινωνίας.



Έκαναν πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ με κρυψώνα τη φόδρα του μπουφάν και έδειραν υπάλληλο για να ξεφύγουν

Πλιάτσικο σε δύο σούπερ μάρκετ, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 27/3, τέσσερα άτομα. Στη μία περίπτωση, μάλιστα, χτύπησαν υπάλληλο του καταστήματος, για να ξεφύγουν.

Δύο από τα τέσσερα άτομα -και ειδικότερα μια 27χρονη και μια 16χρονη- συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου.



Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο η μείωση των καταθέσεων. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος, οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ στα 144,5 δισ. ευρώ και οι καταθέσεις από επιχειρήσεις εμφάνισαν μείωση κατά 912 εκατ. ευρώ στα 44,1 δισ. ευρώ.



ΑΔΜΗΕ: Διαγωνισμός – πλαίσιο για τα καλωδιακά έργα των διασυνδέσεων των Δωδεκανήσων και των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου

Διαγωνισμό με σκοπό την σύναψη συμφωνίας – πλαίσιο για τα υποβρύχια καλωδιακά έργα εναλλασσόμενου ρεύματος των διασυνδέσεων των Δωδεκανήσων και τον νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου προκηρύσσει ο ΑΔΜΗΕ μέσω ανταγωνιστικού διαλόγου.



Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων, τι να προσέχουν οι οδηγοί

«Ο κλάδος των βενζινοπωλών στη βόρεια Ελλάδα πεθαίνει, αφού οι Έλληνες περνάνε σε Βουλγαρία και Τουρκία για να προμηθευτούν φτηνά καύσιμα, γιατί σε αυτές τις χώρες είναι μικρός ο ειδικός φόρος κατανάλωσης», είπε σήμερα η πρόεδρος των βενζινοπωλών, Μαρία Ζάγκα.



17χρονος μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από εκτεθειμένο καλώδιο μέσα στο σχολείο

 Παραλίγο αποφεύχθηκε τραγωδία σε Λύκειο της Πάτρας, όταν σε  διάλειμμα ένας 17χρονος μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία ακουμπώντας «γυμνό» καλώδιο ρεύματος που είχε βγεί από  εντοιχισμένο κουτί.