Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συγκέντρωση υπερ του " Ναι" στο Καλλιμάρμαρο



Με δύο μεγάλες και ταυτόχρονες συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, θα πέσει σήμερα το απόγευμα η αυλαία της εκστρατείας υπέρ των δύο απόψεων ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Με σύνθημα «ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ» οι Έλληνες ενώνουν τις φωνές τους στο Καλλιμάρμαρο στις 19:30 και απαντούν στο ερώτημα της Κυριακής. «Είναι η στιγμή για όλους τους Έλληνες να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος: την παραμονή μας ή όχι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ένα ερώτημα που θα καθορίσει την πορεία και το μέλλον ολόκληρων γενεών, αλλά και την ίδια μας την υπόσταση ως σύγχρονη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κίνημα των πολιτών του «ΝΑΙ».

Την Κυριακή 5 Ιουλίου «καλούμαστε να διαφυλάξουμε τη χώρα, τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας από διχαστικά διλήμματα και από φωνές, εντός και εκτός Ελλάδας, που προωθούν έναν καταστροφικό απομονωτισμό», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Στη συγκέντρωση αναμένεται να μιλήσουν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της αυτοδιοίκησης,  όπως επίσης και από το χώρο της επιστήμης και της τέχνης.