Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πάτρα: 45 χρονος έπνιξε τη γυναίκα του απο ζήλια



Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 45χρονος άνδρας στην Πάτρα έπνιξε με τα χέρια του την 48χρονη σύζυγό του και μητέρα τριών παιδιών, με την οποία είχε αποκτήσει ένα 14χρονο αγόρι. Στη συνέχεια, μόλις συνειδητοποίησε τη φρικιαστική του πράξη, επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας με ξυραφάκι τις φλέβες του.

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην συμβολή Μειλίχου και Νοταρά, οι φωνές από τον έντονο καβγά του ζευγαριού σήκωσαν για ακόμη μία φορά στο πόδι τους ένοικους. Το ζευγάρι, το τελευταίο διάστημα, μάλωνε συνεχώς και δεν ήταν η πρώτη φορά που οι καβγάδες τους ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα όσους διαμένουν στην πολυκατοικία. Αυτή τη φορά, όμως, οι φωνές της άτυχης γυναίκας, που καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια, οδήγησαν κάποιους ενοίκους να καλέσουν την αστυνομία, καθώς φοβήθηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί.
Δυστυχώς, οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν. Όταν οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σημείο κανείς από το διαμέρισμα όπου διέμενε το παντρεμένο ζευγάρι δεν απαντούσε. Έπειτα από τις περιγραφές των περιοίκων για τις απειλές του 45χρονου προς τη 48χρονη, αλλά και για τις κραυγές για βοήθεια από την άτυχη γυναίκα, η αστυνομία άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος με τη συνδρομή της πυροσβεστικής. Εκεί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της νεκρής γυναίκας, ενώ δίπλα της βρισκόταν αιμόφυρτος και σε λιπόθυμη κατάσταση ο 45χρονος δράστης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 45χρονος με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε τη 48χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια τη δολοφόνησε με ασφυκτικό τρόπο. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης, τυφλωμένος από τη ζήλια για τη σύζυγό του, αφού την ακινητοποίησε, στη συνέχεια την οδήγησε με την βία στην τουαλέτα του σπιτιού τους. Εκεί, ο 45χρονος, όπου προηγουμένως είχε γεμίσει με νερό την μπανιέρα, βούτηξε το κεφάλι της 48χρονης μέσα στο νερό και το έβγαλε μόνο όταν κατάλαβε ότι είχε εκπνεύσει.

Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, πήρε το άψυχο σώμα της συζύγου του και το έβαλε στο κρεβάτι τους. Δίπλα από τη νεκρή σύζυγό του και σε κατάσταση αμόκ έκοψε με ξυράφι τις φλέβες του και στα δύο του χέρια. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν λιπόθυμο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών.

Ο 45χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.