Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στον γιατρό στα Χανιά



Τρεις από τους τέσσερις νεαρούς που φέρονται να επιτέθηκαν σε έναν γιατρό το βράδυ της Τετάρτης στη Σπλάντζια των Χανίων όταν τους έκανε παρατήρηση παρατήρησε επειδή προπηλάκιζαν αλλοδαπούς μετανάστες μέσα από το αυτοκίνητό τους, βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Οι τέσσερις νεαροί βγήκαν από το αυτοκίνητο και χτύπησαν τον γιατρό με ένα ξύλινο ρόπαλο, τραυματίζοντάς τον με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων. Οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού είχαν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών και η Αστυνομία ξεκίνησε αμέσως την αναζήτησή τους, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι τρεις. Ο τέταρτος, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά, αναζητείται.

Τα όσα συνέβησαν σε βάρος των μεταναστών και του γιατρού, φαίνεται πως ήταν η αιτία να εξαπολύσει επίθεση ομάδα αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και του «Γαλανόλευκου Φάρου» και να προκαλέσει ζημιές και στο μουσείο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό το περιστατικό δεν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές υπόπτων.