Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Έχετε δει αυτή την γυναίκα; Αν ναι, πηγαίντε αμέσως στην Αστυνομία!



Θρίλερ με την 36χρονη γυναίκα από τη Χαλκίδα, που βλέπετε στη φωτογραφία, και η οποία αγνοείται από τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου.

Ώρες αγωνίας για τη νεαρή Μαρία από την Δροσιά. Ήταν Σάββατο περίπου στις 02.00 τη νύχτα, όταν η 36χρονη που βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, στον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, μπήκε ξαφνικά σε ένα αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα τους συγγενείς της.

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με site,ο σύζυγος και η αδερφή της 36χρονης, βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση της, με τους αστυνομικούς να ξεκινούν άμεσα έρευνες. Το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε, είναι μάρκας LANCIA Y, ανθρακί χρώματος. Η Μαρία φορούσε φόρμα, έχει ύψος 1.65μ και βάρος 65 κιλά. Είναι κάτοικος Δροσιάς όπου διαμένει μόνιμα με τον σύζυγο της.

Όποιος την έχει δει ή γνωρίζει κάτι, παρακαλείτε να επικοινωνήσει άμεσα στο 6972 095 629, ή στο 100 και στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας (τηλ 22260 52235) όπου έχει δηλωθεί η εξαφάνιση της."