Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Πυροβολούσε και έλεγε “συγνώμη ρε φίλε”



Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το διπλό φονικό των δυο μποντιμπίλντερ στη Μάνη τον περασμένο Αύγουστο

Οι απολογίες των δυο νεαρών κατηγορούμενων που ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους συγκλονίζουν.

Η περιγραφή του Π.Μ. για το φονικό είναι αποκαλυπτική. Οι δράστες προσπαθούν να δείξουν ότι δεν είχαν πρόθεση να δολοφονήσουν άγρια τον τον Κώστα Σγούρο και τον Γιάννη Κομμάτη.

Όπως περιγράφει ο 18χρονος Π.Μ. ήταν ο φόβος που έκανε τον φίλο του να πυροβολήσει τους δύο άνδρες, είχαν σκοπό να τους εκφοβίσουν και όχι να πυροβολήσουν.

Είχαν συνεννοηθεί όπως λέει να ο Ν.Μ. να έχει την καραμπίνα καθώς ο ίδιος δεν τολμούσε.
“Πλησιάζοντας τον Σγούρο αυτός με έπιασε από το σβέρκο αγριεμένος, με έβαλε ανάμεσα σε αυτόν και τον φίλο του και μου είπε προχώρα” λέει ο 18χρονος.
Προχώρησαν όπως περιέγραψαν και στην αναπαράσταση του φονικού περίπου 30 μέτρα, τότε άκουσε τον φίλο του να βρίσκεται κοντά, το είδε να κρατάει την καραμπίνα και τότε έτρεξε, ξέφυγε από τους δύο άνδρες και βρέθηκε εκτός βολή...

Τότε όπως περιγράφει “από τον πρώτο πυροβολισμό εγώ βρέθηκα σε κατάσταση αμόκ, δεν μπορούσαν ούτε να κινηθώ, ούτε να φωνάξω”
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα το Έθνος ο νεαρός συνεχίζει τη δραματική αφήγηση λέγοντας πως και ο φίλος του ενώ πυροβόλησε τα θύματα ήταν πανικόβλητος “τους έλεγε συγνώμη βρε φίλε” είπε ο 18χρονος στους αστυνομικούς.

Οι κινήσεις ωστόσο των δύο δραστών δείχνουν ότι προσπάθησαν πιθανός να απομονώσουν τα θύματα, κινήσεις που ίσως προδίδουν δόλο και όχι ένα περιστατικό που οφείλεται στον φόβο λόγω της σωματικής διάπλασης των δύο θυμάτων.