Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Φόβοι για εγκλωβισμένους σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Ιλιον



Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής εξελίσσεται σε τρία υπόγεια πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Ίλιον. Ο μεγάλος όγκος νερού έχει πλημμυρίσει τους υπόγειους χώρους του κτιρίου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θηβών και Πατρόκλου, σε ύψος 10 μέτρων, όπως αναφέρουν αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στο εσωτερικό του βρίσκονται τουλάχιστον 10-12 αυτοκίνητα πελατών. Οι πυροσβέστες δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν όλους τους οδηγούς των συγκεκριμένων οχημάτων και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει κάποιος πελάτης ή υπάλληλος, εγκλωβισμένος στον υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Τη στιγμή της εισβολής του νερού επικράτησε πανικός και όσοι ήταν στο γκαράζ βλέποντας τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα, έτρεξαν να απομακρυνθούν σύντομα.

Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος έχουν τοποθετήσει αντλίες για την απομάκρυνση των νερών, μια διαδικασία που θα διαρκέσει έως αύριο το μεσημέρι, όπως ανέφεραν. «Δεν έχουμε πληροφορίες για εγκλωβισμένους, ωστόσο πρέπει να αντλήσουμε τα νερά για να βεβαιωθούμε» δήλωναν χαρακτηριστικά οι ίδιοι αξιωματικοί.